selam arkadaşlar ilk beğenen 10 kişiden 1 kişiye 30 tl payfix, küçük bi çekim yaptım bi arkadaşımıza şans parası vermek istedim
300 mesaj ve t.c onayı yeterlidir...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesene bereketselam arkadaşlar ilk beğenen 10 kişiden 1 kişiye 30 tl payfix, küçük bi çekim yaptım bi arkadaşımıza şans parası vermek istedim
Kesene bereketselam arkadaşlar ilk beğenen 10 kişiden 1 kişiye 30 tl payfix, küçük bi çekim yaptım bi arkadaşımıza şans parası vermek istedim
Evet@Rooster müsaitmisin dostum
listeyi sana atarım sen çekilişi yaparmısın sana zahmet
Ben hallediyorum listeyilisteyi sana atarım sen çekilişi yaparmısın sana zahmet
KESENE BEREKETselam arkadaşlar ilk beğenen 10 kişiden 1 kişiye 30 tl payfix, küçük bi çekim yaptım bi arkadaşımıza şans parası vermek istedim
Zehirli ok@Delpiero şimdiden tebriklee
kesene bereketselam arkadaşlar ilk beğenen 10 kişiden 1 kişiye 30 tl payfix, küçük bi çekim yaptım bi arkadaşımıza şans parası vermek istedim
adminim 2 kişi 30 çek celta vigo maçıda gelmiş yeni farkettim 2.5 alt almıştım ilk yarı 2 gol olunca takibi bırakmıştım 1 kardeşimiz daha faydalansın...SON 2 KİŞİ
2 kişi 30 çek adminim300 MESAJ ŞARTINI KARŞILAYAN KATILIMCILAR
tungabey
trefector12
eydolu4731
Saulalvarez
Apsuvachacha
Delpiero
Veyselimyo
Boyka01
Apranax
moses
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!