Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet 1 Saniye Bakar Mısınız?

Phrisme

Kayıtlı Üye
Hepinize iyi geceler iyi forumlar
1 konuda bilgi alışverişi yapmak istiyorum bütün konularda para muhabbeti dönüyor bunları biraz özel sohbetlere mi taşısak nacizane önerim hoş olmuyor sizin düşünceniz?

R

Rooster

Ziyaretçi
Arkadaşlar bundan sonra özellikle çekim paylaş konuları altında maddi talepte bulunanlar olursa net bir şekilde uyarılacaktır.

Phrisme

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bundan sonra özellikle çekim paylaş konuları altında maddi talepte bulunanlar olursa net bir şekilde uyarılacaktır.
Para muhabbeti yapılan yerde sürekli kaos olur sayın modum bende arkadaşlarla bilgi alışverişi yapmak için açtm konuyu kusura bakma

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
başka forum kullanıyom çekim paylaş için oraları kirletiyom bu güzelim forum kirlenmesin diye :D

Phrisme

Kayıtlı Üye
Acaba sadece çekim paylaş alanında mı yasak
Tam anlamadım ne demek istediğini ama kardeşim bu kadar adam çekim hiç mi yapmıyo bence herkez maddi talebde bulunduğu için başka yerleri tercih ediolar çünkü açılan bütün konular Bi şekilde para talebine dönüşüo ben eski değilim sizin gibi öncesini bilemem geldiğimden beri gözlemlediğim durum bu bilgi alışverişi olsun üyeler olarak konuşalım istedim ama direk ciddiye alınmadan para konusu geçti gene

Rexar

Kayıtlı Üye
Tam anlamadım ne demek istediğini ama kardeşim bu kadar adam çekim hiç mi yapmıyo bence herkez maddi talebde bulunduğu için başka yerleri tercih ediolar çünkü açılan bütün konular Bi şekilde para talebine dönüşüo ben eski değilim sizin gibi öncesini bilemem geldiğimden beri gözlemlediğim durum bu bilgi alışverişi olsun üyeler olarak konuşalım istedim ama direk ciddiye alınmadan para konusu geçti gene
Sana değil roostera laf atıyorum ben takılıyorum yoksa haklısın :D

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap