Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
En azından okumuşsn teşekkür ederim ??Okuyasiya 8 saniye geçti
Özelden yazdım100 lira borç verilir
Özelsen yaz alırım ?100 lira borç verilir
Para muhabbeti yapılan yerde sürekli kaos olur sayın modum bende arkadaşlarla bilgi alışverişi yapmak için açtm konuyu kusura bakmaArkadaşlar bundan sonra özellikle çekim paylaş konuları altında maddi talepte bulunanlar olursa net bir şekilde uyarılacaktır.
+1Hepinize iyi geceler iyi forumlar
1 konuda bilgi alışverişi yapmak istiyorum bütün konularda para muhabbeti dönüyor bunları biraz özel sohbetlere mi taşısak nacizane önerim hoş olmuyor sizin düşünceniz?
Hepinize iyi geceler iyi forumlar
1 konuda bilgi alışverişi yapmak istiyorum bütün konularda para muhabbeti dönüyor bunları biraz özel sohbetlere mi taşısak nacizane önerim hoş olmuyor sizin düşünceniz?
Samimi dostlar kendi arasında özelde bu işleri halledebilir ulu ortada hoş olmuoSorsan işin şakasındayız derler...
Forum kurallarında yazmıo eklenebilir buMaddi talepte bulunmak yasak mı forum da
başka forum kullanıyom çekim paylaş için oraları kirletiyom bu güzelim forum kirlenmesin diyeArkadaşlar bundan sonra özellikle çekim paylaş konuları altında maddi talepte bulunanlar olursa net bir şekilde uyarılacaktır.
Acaba sadece çekim paylaş alanında mı yasakForum kurallarında yazmıo eklenebilir bu
Tam anlamadım ne demek istediğini ama kardeşim bu kadar adam çekim hiç mi yapmıyo bence herkez maddi talebde bulunduğu için başka yerleri tercih ediolar çünkü açılan bütün konular Bi şekilde para talebine dönüşüo ben eski değilim sizin gibi öncesini bilemem geldiğimden beri gözlemlediğim durum bu bilgi alışverişi olsun üyeler olarak konuşalım istedim ama direk ciddiye alınmadan para konusu geçti geneAcaba sadece çekim paylaş alanında mı yasak
Sana değil roostera laf atıyorum ben takılıyorum yoksa haklısınTam anlamadım ne demek istediğini ama kardeşim bu kadar adam çekim hiç mi yapmıyo bence herkez maddi talebde bulunduğu için başka yerleri tercih ediolar çünkü açılan bütün konular Bi şekilde para talebine dönüşüo ben eski değilim sizin gibi öncesini bilemem geldiğimden beri gözlemlediğim durum bu bilgi alışverişi olsun üyeler olarak konuşalım istedim ama direk ciddiye alınmadan para konusu geçti gene
İyi forumlar bana dedin sandımSana değil roostera laf atıyorum ben takılıyorum yoksa haklısın
Yok bea senin üzerinden ona laf vurdum onun kelimelerle iyi forumlarİyi forumlar bana dedin sandım
Tamamdır ?Yok bea senin üzerinden ona laf vurdum onun kelimelerle iyi forumlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!