Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
30 du hani ?Evet arkadaşlar saulalvarez kardeşim gecenin şerefine 10 kisi 27 atacak ..
Kuralimiz daha once dağıtım yapan arkadaşlar olacak liste tamamladığında dağıtım başlar
Bol şanslar
kesesine bereket @SaulalvarezEvet arkadaşlar saulalvarez kardeşim gecenin şerefine 10 kisi 27 atacak ..
Kuralimiz daha once dağıtım yapan arkadaşlar olacak liste tamamladığında dağıtım başlar
Bol şanslar
Kesesine bereket benim dağıtımı biliyorsun basksnımEvet arkadaşlar saulalvarez kardeşim gecenin şerefine 10 kisi 27 atacak ..
Bol şanslar
Linkk mi birakmak lazim
Türk lirasının değer kaybı saniye de 3 TL30 du hani ?
Kesesine bereketEvet arkadaşlar saulalvarez kardeşim gecenin şerefine 10 kisi 27 atacak ..
Bol şanslar
Bilmiyorum kiLinkk mi birakmak lazim
Şaşırdık mı hayır ? sitelere attığım parayı dolar alsaydım şuan başka yerdeydim ?Türk lirasının değer kaybı saniye de 3 TL
baska atmama gerek varmi daha var ?
Kac kisi varsa iste sure yazmayı unutmusum 02:20 olsunİlk 10 kişiye değil mi @Muric81
Benimkinide bulsana kanka la ben cahilim ** anlamam bu isleeden
Bende bırakmıyom ?LİNK BIRAKMAMA GEREK YOK HERALDE ????
Evet arkadaşlar saulalvarez kardeşim gecenin şerefine 10 kisi 27 atacak ..
Bol şanslar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!