Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Veren siteleri yazarmisiniz sponsorlardan veya disindaki saglam sitelerden bolsanslar herkse bey ler
Wipbet var ama 300 400 üstüne çıkma cekersin
wipbete gitme paran kaldır şikayeti çokSkıntı cikartmaz demi 300-400 e son param yalan olmayalim reis
300-400 de mi odemez kiwipbete gitme paran kaldır şikayeti çok
Sen beni dinle bulaşma boşver300-400 de mi odemez ki
Sen beni dinle bulaşma boşver
Bol şans ozaman.Attim bile Yaa ((
Son param suan ki bide
Valla aga ben 200 300 kere cektim son cekim 320 %100 aldım ödemez dediler canliya sordum yanlış oynamasan öderler çekim verdim geldi hemenSkıntı cikartmaz demi 300-400 e son param yalan olmayalim reis
Skıntı cikartmaz demi 300-400 e son param yalan olmayalim reis
Ağa bisi olursa bakiye harcama sakın burdaym yardımcı olurum300-400 de mi odemez ki
Eywallah teşekkürler oderler ya o miktarlari baktim ben oraya biraya )Bol şans ozaman.
Ağa bisi olursa bakiye harcama sakın burdaym yardımcı olurum
Shartbet 250 Tlye 250 Freebet Alabilirsin SponsorumuzEywallah reism eksik olma adamsin ayn kurala gore oyna fazla yukselmesen oderler nie ödemesini ler zaten ))
100% frebetmi goremedim promolar da bnShartbet 250 Tlye 250 Freebet Alabilirsin Sponsorumuz
%100 Winner Freebet canlıdan öğrenebilirsin100% frebetmi goremedim promolar da bn
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!