Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen burda gezerken gitti 20 cukkanArkadaşlar tesadüfen gördüm yatırım yapacaklar alsın 50 ye 50 çeviri şartı yokmuş Twitter paylaşmışlar resmi atayım
Ama yine siz canlıdan sorun
Site linkhttp://m.sofyabet61.com/
Ne cukkasi kankaSen burda gezerken gitti 20 cukkan
Bi gez forumlarıNe cukkasi kanka
Madem gördüm neden uyarmiyorsun sendeBi gez forumları
Ula etiket attım sana orda sonra burda gördüm seni yine ben yazdım telegram yok bişi yok senin nasıl uyaram dahaMadem gördüm neden uyarmiyorsun sende
Kısmet değilmiş ne yapayım normalde katılmıyorum oraya ama çekim için 50 TL lazım piabet ten cekecem o yüzden katıldım çıkmamıştı sonradan çıkmış yine çekim yapamayacagimUla etiket attım sana orda sonra burda gördüm seni yine ben yazdım telegram yok bişi yok senin nasıl uyaram daha
Ulan insan bi teşekkür eder elimden geleni yaptım ben :FKısmet değilmiş ne yapayım normalde katılmıyorum oraya ama çekim için 50 TL lazım piabet ten cekecem o yüzden katıldım çıkmamıştı sonradan çıkmış yine çekim yapamayacagim
Geç kaldın beee kuzuyu kurt kapmış yemiş bitirmiş bize kalmış kemikler ??Ulan insan bi teşekkür eder elimden geleni yaptım ben :F
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!