Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet 20$ Kazanma İmkanı

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bu yoklukta denemekten zarar gelmez. Ben adımları uyguladım 19 dolar yatırıldı. Görevi yapınca 19.71 oldu. Yarın 1 kez daha yapmak gerekiyor. 20 dolara ulaşınca çekim talebi verebileceğiz. Yapılması gerekenler şöyle :
Üye ol

Invitation code: 08fswv​

⚠Kişisel Bilgilerini Doldur(isim,trc20 adresini yaz)
?Tavsiye Not; Kişisel bilgilerini doldurmazsan 19 dolar değil 14 dolar alırsınız.Doldurun kesinlikle
⚠Online Bölümünden ilk baştaki Müşteri servisine tıklayın ve Altta Verdiğim Yazıyı Yaz
⚠ müşteri hizmetlerine şunu yazın ; just registered, I want to take advantage of the $19 registration award
⚠Yazdıktan Sonra Kullanıcı Adınızı İsteyecektir(username) Ve Sonrasında Hesabınıza 19 Dolar Yatırılacaktır
⚠Görevleri Yaparak 20 Dolara Ulaşıp Çekim Verin
- Görevler Nasıl Yapılır ;?
? Müşteri servisinden 19 doları aldıktan sonra platformun ortasındaki grab yazısına tıklıyoruz sağdaki mavi renkteki otomatik kapmaka tıklıyoruz günlük 50 adet sipariş görevi yapabiliyorsun bunları yaptıkça komisyon kazanıyorsun(dolar olarak)

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bu yoklukta denemekten zarar gelmez. Ben adımları uyguladım 19 dolar yatırıldı. Görevi yapınca 19.71 oldu. Yarın 1 kez daha yapmak gerekiyor. 20 dolara ulaşınca çekim talebi verebileceğiz. Yapılması gerekenler şöyle :
Üye ol

Invitation code: 08fswv​

⚠Kişisel Bilgilerini Doldur(isim,trc20 adresini yaz)
?Tavsiye Not; Kişisel bilgilerini doldurmazsan 19 dolar değil 14 dolar alırsınız.Doldurun kesinlikle
⚠Online Bölümünden ilk baştaki Müşteri servisine tıklayın ve Altta Verdiğim Yazıyı Yaz
⚠ müşteri hizmetlerine şunu yazın ; just registered, I want to take advantage of the $19 registration award
⚠Yazdıktan Sonra Kullanıcı Adınızı İsteyecektir(username) Ve Sonrasında Hesabınıza 19 Dolar Yatırılacaktır
⚠Görevleri Yaparak 20 Dolara Ulaşıp Çekim Verin
- Görevler Nasıl Yapılır ;?
? Müşteri servisinden 19 doları aldıktan sonra platformun ortasındaki grab yazısına tıklıyoruz sağdaki mavi renkteki otomatik kapmaka tıklıyoruz günlük 50 adet sipariş görevi yapabiliyorsun bunları yaptıkça komisyon kazanıyorsun(dolar olarak)
Hazır dolar artmış ken iyi para :)

AMCA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
ÇEKİM VERİLDİ NE GELEN VAR NE GİDEN

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap