Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şikayet 24Win Sitesi Kazancımı Sildi

ilkermirac

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Arkadaşlar ben 24Win sitesine 700 TRY yatırıp 200 TRY anapara çevirdikten sonra spin satın aldım. Biraz kazanç sağladım, sonrasında normal ve spin satın alarak ortalama 10x çevrim yaptım kasamı 5K'ya kadar çıkardım. Çekim talebi verdim. Iptal edilip anaparam tarafıma iade edildi.

Dikkat çekmek istediğim nokta;

Pronet altyapılı veya farklı altyapılı bazı sitelerde anapara çevrimi tamamlanmadan spin satın almak kural dışıymış. Benim bu kuraldan haberim yoktu. Betco altyapılarda olduğu gibi en azından anaparanın 3 katı çevrimdir diye düşünerek hareket ettim.

Şikayet amaçlı değil sadece bilmeyenler için bunları yazıyorum.
Farklı altyapılarda kurallara dikkat edin ve kural hatasından dolayı mağdur duruma düşmeyin.

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Arkadaşlar ben 24Win sitesine 700 TRY yatırıp 200 TRY anapara çevirdikten sonra spin satın aldım. Biraz kazanç sağladım, sonrasında normal ve spin satın alarak ortalama 10x çevrim yaptım kasamı 5K'ya kadar çıkardım. Çekim talebi verdim. Iptal edilip anaparam tarafıma iade edildi.

Pronet altyapılı veya farklı altyapılı bazı sitelerde anapara çevrimi tamamlanmadan spin satın almak kural dışıymış. Benim bu kuraldan haberim yoktu. Betco altyapılarda olduğu gibi en azından anaparanın 3 katı çevrimdir diye düşünerek hareket ettim.

Farklı altyapılarda kurallara dikkat edin ve kural hatasından dolayı mağdur duruma düşmeyin.
Ana paranida vermeye bilirdi dua et almişsin

gustavo29

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Adamlara bak **, ana parayla nasıl oynayacağına da karışıyorlar. Bilmem kaç kat çevrim vs. Yamyam siteler.
Gerçi en sağlam site bile yamyam amq, baktın para kazanıyorsun hemen limit atıyor.

irelia151

Kayıtlı Üye

sağlık olsun dostum bol şanslar

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap