R
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
10 yasında cocuk cıkarmazdı ırfanı veya annelerımız ızlesın ananemız falan bu adam ıyı cıkmasın derdi szalai ve pelkas a da kafayı takmış super 2 yıldız a rahatsız adam sosayı da yedek tuttu kanatta sprinter adam yokVictor hocamız daha konulmamış ilginç
Bu adam oyun okumayı biliyorsa bende Ronaldo'yum derbide de irfanı çıkardı Galatasaray biraz akıllı olsa maç 3-1 4-1 biterdi hala göte kazandılar 3-4 hafta daha durmayı garantiledi10 yasında cocuk cıkarmazdı ırfanı veya annelerımız ızlesın ananemız falan bu adam ıyı cıkmasın derdi szalai ve pelkas a da kafayı takmış super 2 yıldız a rahatsız adam sosayı da yedek tuttu kanatta sprinter adam yok
işin kötusu o kadar hocamız türk bundan iyi iş yapacakken bu kat be kat fazla para alıcak ve ulkesıne dönecek zerre bılgısı yokken hak etmedıgı onca paraları kazandı kazanıyor ınsana koyan bu hak etmedıgı trılyonları alması bu rahtsız ın ve dahası o başkan denen müsvettenın hala orada utanmadan oturması bunu hoca dıye başta hala tutuyorVictor hocamız daha konulmamış ilginç
Bunlar bu paraları kazanınca o kadar üzülüyorum ki yerli hoca yine ülkede harcıyor çoğunu aldığı paranınişin kötusu o kadar hocamız türk bundan iyi iş yapacakken bu kat be kat fazla para alıcak ve ulkesıne dönecek zerre bılgısı yokken hak etmedıgı onca paraları kazandı kazanıyor ınsana koyan bu hak etmedıgı trılyonları alması bu rahtsız ın ve dahası o başkan denen müsvettenın hala orada utanmadan oturması bunu hoca dıye başta hala tutuyor
Emre'yi yolladı bu mal için o başkan musveddesi öteki başkan da parasını yiyodu kulübün ama bu tam bı fiyasko yarattiBunlar bu paraları kazanınca o kadar üzülüyorum ki yerli hoca yine ülkede harcıyor çoğunu aldığı paranın
Emre şimdi Başakşehiri ipten alıyor ne olursa olsun 1 yıl sabredilmeliydi Sergen gibi emre de şampiyon yapardı feneriEmre'yi yolladı bu mal için o başkan musveddesi öteki başkan da parasını yiyodu kulübün ama bu tam bı fiyasko yaratti
o kadar parayı çar çur edeceklerine birazcık bize dagıtsalarEmre'yi yolladı bu mal için o başkan musveddesi öteki başkan da parasını yiyodu kulübün ama bu tam bı fiyasko yaratti
O perreria denen mal maaş alıyor bu ülkede düşün irfanı cikarmiyacagini amatör Lig antrenörü bilir pelkasla szalaiyi MHL olması lazım yedek bırakmak içino kadar parayı çar çur edeceklerine birazcık bize dagıtsalar
Son 3 senede Koç holding büyüme hızı olarak tarihinin en büyük büyümesini yaşamış sen düşüno kadar parayı çar çur edeceklerine birazcık bize dagıtsalar
tarkan sula bizi kuruduk oynama şıkıdım şıkıdım dinleyelim gece geceO perreria denen mal maaş alıyor bu ülkede düşün irfanı cikarmiyacagini amatör Lig antrenörü bilir pelkasla szalaiyi MHL olması lazım yedek bırakmak için
Bwn senden beterim bide beni sulasalae ben şelale olcamtarkan sula bizi kuruduk oynama şıkıdım şıkıdım dinleyelim gece gece
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!