Mallorca Barcelona 6.5 üst 61 orandan oynadım .???? Maksat muhabbet olsun...ilk beğenen 10 kişi içinden çeker dagitiriz .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
hahahahah acil gol lazım D:d:Mallorca Barcelona 6.5 üst 61 orandan oynadım .???? Maksat muhabbet olsun...ilk beğenen 10 kişi içinden çeker dagitiriz .
Olmasada olur maksat gırgır şamata olsunhahahahah acil gol lazım D:d:
Teşekkürlertebrikler şimdiden ?
Kanka kuruş yok moraller sıfır ? benim yolum yol değil ? para çekimi nasıl yapılıyor unuttum@tungabey 2.5 alt gir para varsa
west ham 2 yi atsa celta 2.5 olsa şenlik vardıda olmadı yemedi@tungabey 2.5 alt gir para varsa
Bol şanslar gardaş bu sefer 27 nasip olur umarım ?Mallorca Barcelona 6.5 üst 61 orandan oynadım .???? Maksat muhabbet olsun...ilk beğenen 10 kişi içinden çeker dagitiriz .
Gelir buMallorca Barcelona 6.5 üst 61 orandan oynadım .???? Maksat muhabbet olsun...ilk beğenen 10 kişi içinden çeker dagitiriz .
Geleceğinden değil maksat hareketlilik olsun ?? nerede hareket orada bereketGelir bu
Bizde de yok maalesefKanka kuruş yok moraller sıfır ? benim yolum yol değil ? para çekimi nasıl yapılıyor unuttum
Mallorca Barcelona 6.5 üst 61 orandan oynadım .???? Maksat muhabbet olsun...ilk beğenen 10 kişi içinden çeker dagitiriz .
270 dk oynansa 2.5 üst bile olmaz bu maç6.5 üst olursa 100 lira da ben dağıtıyorum.
Kuponum yok, maksat sinerji olsun ?
Rez6.5 üst olursa 100 lira da ben dağıtıyorum.
Kuponum yok, maksat sinerji olsun ?
270 dk oynansa 2.5 üst bile olmaz bu maç
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!