Ajax tek başına 7 gol atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden .çekilişle 3 kişi 27 .listeci benim bana da 27 ?? takip falan yok beğen geç
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ajax tek başına 7 gol atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden .çekilişle 3 kişi 27 .listeci benim bana da 27 ?? takip falan yok beğen geç
Peki zeki mürende bizi görecek mi dostum ???Ajax tek başına 7 gol atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden .çekilişle 3 kişi 27 .listeci benim bana da 27 ?? takip falan yok beğen geç
Bende katılabilir miyimAjax tek başına 7 gol atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden .çekilişle 3 kişi 27 .listeci benim bana da 27 ?? takip falan yok beğen geç
Sen kimsinizBende katılabilir miyim
Maraşlı ?Sen kimsiniz
Katil reis sana serbestMaraşlı ?
Sagolasin gardaşımKatil reis sana serbest
D:d: bol şansAjax tek başına 7 gol atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden .çekilişle 3 kişi 27 .listeci benim bana da 27 ?? takip falan yok beğen geç
Mk Ajax yedeklerlemi çıkmış acaba maça kadro gorunmuyor
Yok as kadro baktımMk Ajax yedeklerlemi çıkmış acaba maça kadro gorunmuyor
E niye gol atamıyor bu gevseklerYok as kadro baktım
Bol sansAjax tek başına 7 gol atarsa ilk beğenen 10 kişi içinden .çekilişle 3 kişi 27 .listeci benim bana da 27 ?? takip falan yok beğen geç
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!