Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dükkana geldim kapıya çık vuracaum seniSamuya yağmurlu havada su veren namerttir
Yagmursuz havada....Samuya yağmurlu havada su veren namerttir
Bannnnnnn??Yagmursuz havada....
Kara listeye aldım seni??Yagmursuz havada....
Bunu demesen iyiydi samuya cukka atmadan duramam ki benSamuya yağmurlu havada su veren namerttir
Düşmanım dostu düşmanımdır???Bunu demesen iyiydi samuya cukka atmadan duramam ki ben
Duyan duymayana sölesin samu düşmanımdır????
Ahahhaha ben masumumDüşmanım dostu düşmanımdır???
kan kokusu alıyorum ?İntikam istiyordu. Herşeyden çok intikam.
Yaw meto 200 tl borç vermiştim 350 yollamış beni borçlandırdı bımu dostluk???Samu sever seni hangi ara düşman oldunuz
Çevik maydanoz kulustur geldi kısır a falan katabilirsinSamuya yağmurlu havada su veren namerttir
Daha ne istiyon bundan iyi düşman bulamazsınYaw meto 200 tl borç vermiştim 350 yollamış beni borçlandırdı bımu dostluk???
Adamın ismi boşuna deli kadir değilYaw meto 200 tl borç vermiştim 350 yollamış beni borçlandırdı bımu dostluk???
Paparami kontrol edeyim samunun sağı solu belli olmuyor banada yollamis olabilirYaw meto 200 tl borç vermiştim 350 yollamış beni borçlandırdı bımu dostluk???
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!