Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Liste alindi tebriklerBaşta 6 kişi demiştim, ama geçen sefer yollayamadığım arkadaşa atınca 5 kişiye düştü mecbur. ilk 20 beğeniden 5 kişi çekilişle paparadan atıcam.
tc onay 300 mesaj şart.
Kesene bereketBaşta 6 kişi demiştim, ama geçen sefer yollayamadığım arkadaşa atınca 5 kişiye düştü mecbur. ilk 20 beğeniden 5 kişi çekilişle paparadan atıcam.
tc onay 300 mesaj şart.
Vurdun gene hayırlı olsunBaşta 6 kişi demiştim, ama geçen sefer yollayamadığım arkadaşa atınca 5 kişiye düştü mecbur. ilk 20 beğeniden 5 kişi çekilişle paparadan atıcam.
tc onay 300 mesaj şart.
Kesene bereketBaşta 6 kişi demiştim, ama geçen sefer yollayamadığım arkadaşa atınca 5 kişiye düştü mecbur. ilk 20 beğeniden 5 kişi çekilişle paparadan atıcam.
tc onay 300 mesaj şart.
liste yapayımmı bedavadandağıtım çekim gelince.
tc onay 300 mesaj şart.
tc onay 300 mesaj şart.
KesenebereketBaşta 6 kişi demiştim, ama geçen sefer yollayamadığım arkadaşa atınca 5 kişiye düştü mecbur. ilk 20 beğeniden 5 kişi çekilişle paparadan atıcam.
tc onay 300 mesaj şart.
Kesene bereket kirveBaşta 6 kişi demiştim, ama geçen sefer yollayamadığım arkadaşa atınca 5 kişiye düştü mecbur. ilk 20 beğeniden 5 kişi çekilişle paparadan atıcam.
tc onay 300 mesaj şart.
çok iyi olur5 kişi 100 yerine 10 kişi 50 diyenler parmak kaldırsın ???
Olur@eydolu4731 alim ortak olalim istersen
Kesinlikle dogruparayı duyan gelmiş parayı duyan gelmiş yahu forumda aktif dolaşanlara atsaydınız bari
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!