pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bari kısa süren bişey at tebriklerMk çocu oviedo son paramdı iki kere uzadı son sn 2 lik attı 96-97 bitti üç kuruş para aldım 10 yıl yaşlandım mk alttaki maçında 3 küsur oranı vardi keşke ona da ms girseydim neyse maç bakıyorum atacam buraya.
Takipli.
Ekli dosyayı görüntüle 5321
Bari kısa süren bişey at tebrikler
Bildiğinden şaşma isa reisBu şekil oynuyorum ne yapayım kısa sürsün diye çeyrek mi oyniyim?
OlabilirdiBu şekil oynuyorum ne yapayım kısa sürsün diye çeyrek mi oyniyim?
Olabilirdi
Herşeye böyle parlarmısınKimse için tarzımı değiştirecek değilim istemeyen katılmaz herkes özgür.
Rastgelsin broMk çocu oviedo son paramdı iki kere uzadı son sn 2 lik attı 96-97 bitti üç kuruş para aldım 10 yıl yaşlandım mk alttaki maçında 3 küsur oranı vardi keşke ona da ms girseydim neyse maç bakıyorum atacam buraya.
Takipli.
Ekli dosyayı görüntüle 5321
Herşeye böyle parlarmısın
Her seferimde bu sefer çeyrek çıkarım diyorum zaten ***Kanka parlamak değil 1 çeyrek takip ediyim hemen gideyim diyorsun ben de onu yapmıyorum yapan insanlar var onlara git sende uzun süredir görüyorsun beni ne zaman çeyrek bahsimi gördün?
bol şanslar
Bol şanslar
Burda olacağım bro umarım gelir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!