sartlar promosyonda yazıor canlı cokmus
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
mk parası olmayan ne yapsın begenmeyen almasın sonucta yatırımsız1000 yapabilen olursa 200 de ben vercem
bilmiomkitelefon dogrulama diyor arayacaklarmı acaba
Çevik abi 1000 yaparsam bonusu alıp 200 liram var sende yani Doğru mu ? 3 mac 2.5 üst kombine maça bakar1000 yapabilen olursa 200 de ben vercem
ParaaaaAlmam zaten. Ne uğraşcam boş bonus
Hayaller güzeldir gerçekleşirse.25 TL ile 5 saatte 7 k çeken biri olarak 50 lirayla 2 3 macda 500 lira yapan biri olarak 3 mac yazar çekerim de son saniye bi pruz çıkmazsa çekeriz canlı yok şuan tek sıkıntı
ParaaaqHayaller güzeldir gerçekleşirse.
hüloğğğğğğParaaaq
Le ğara???hüloğğğğğğ
ayn almal almal eamah almalLe ğara???
Le loooayn almal almal eamah almal
Lee. Ayrrr ihmartt ayrrr ihmarrr??ayn almal almal eamah almal
avukatında iş yok demekkinalet olsun boyle adalet sıstemıne 4 sene oluyor az kaldı hala tazmınat davası surermı mezardamı vereceksınız *** parsını
avukat ne yapsın aga 3 sene davayı bekledım kazandım ıkı kısı dava actık aynı avukat bakıyor oda kazandı bende onun parasını odedıler benımkısını ıstınat mahkemesıne gıttıler 1 sene de ole oldu hala mahkemenın acılmasını beklıyom yıne mezarda verecekler dava acılıp parası odensın dıcek sadece hakım su ıkı kelımeye 1 sendır hala acılmadıavukatında iş yok demekki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!