kredim.com.tr internet üzerinden başvurup kredi alıyorsunuz 500 TL veya 1000 TL veya 2000 TL
Kredi puanınıza göre size mutlaka bir para veriyor.. Fakat bu parayı öyle ATM'den çekemiyorsunuz.
İnternette alışveriş yapmanız için kullanabiliyorsunuz.. Ben bir yolunu buldum Betsensation'a bu parayı aktardım..
Biraz uğraştırdı ama aktardım. İşin güzel tarafı ben 1000 TL para yatırdım fakat teksitlendirme yaptığım için cebimden 500 TL çıkmadı bile.
Ayrıca hepsiburadadan razer satın alıp bynogame de bozarak da 500 tl yi 450 tl ile nakite cevirebilirsiniz..
1 - adım
Kredim - Şimdi Al Sonra Öde! buraya kayıt olup başvuru yapıp bekliyorsunuz.
1 saat ile 24 saat sürebilir beklemeniz gerekiyor.
Hesabınız onaylandıktan sonra başlıyorsunuz
2- adım hepsiburada veya n11.com üzerinde bu kredi ile NEOSURF hediye kartı alıyorsunuz.
BENIM FARKLI FORUMDA GÖRDÜĞÜM ALINTIDIR.
COK FAZLA SORU BANA SORMAYIN?
Kredi puanınıza göre size mutlaka bir para veriyor.. Fakat bu parayı öyle ATM'den çekemiyorsunuz.
İnternette alışveriş yapmanız için kullanabiliyorsunuz.. Ben bir yolunu buldum Betsensation'a bu parayı aktardım..
Biraz uğraştırdı ama aktardım. İşin güzel tarafı ben 1000 TL para yatırdım fakat teksitlendirme yaptığım için cebimden 500 TL çıkmadı bile.
Ayrıca hepsiburadadan razer satın alıp bynogame de bozarak da 500 tl yi 450 tl ile nakite cevirebilirsiniz..
1 - adım
Kredim - Şimdi Al Sonra Öde! buraya kayıt olup başvuru yapıp bekliyorsunuz.
1 saat ile 24 saat sürebilir beklemeniz gerekiyor.
Hesabınız onaylandıktan sonra başlıyorsunuz
2- adım hepsiburada veya n11.com üzerinde bu kredi ile NEOSURF hediye kartı alıyorsunuz.
BENIM FARKLI FORUMDA GÖRDÜĞÜM ALINTIDIR.
COK FAZLA SORU BANA SORMAYIN?