Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bonus 50$ freebet kazanma şansı

RCanary

Kayıtlı Üye
Sportsbet haftada 1-2 maça 4 soruluk bir etkinlik açıyor. 4 te 3 bilirsen 10$ 4 te 4 bilirsen 50$ freebet kazanıyorsun. Freebeti 1.50 den tek cevrim kullanıyorsun ama cekim için 1 mbtc yapman gerekiyor. Yatırım şartı yok. Site kripto para üzerinden işliyor para birimi mbtc yani bitcoinin 1000de 1 i (1 bitcoin 300 bin tl ise 1 mbtc 300tl )

Hesabına girş yaptıktan sonra sol üstte bulunan 3 çizgiye tıkladığında orada 4- 3-Free ye tıklıyorsun etkinlik var ise görüyorsun şuan şmp finali için etkinlik var sansınızı deneyin.
Geçen hafta westham - southampton maçında 4 te 4 yaparak 50$ freebet kazandım 1.6 x 1.8 oranlı iki mac kombin ile freebeti kullandım 1.4 mbtc verdi kupon. Bitcoin olarak bitexen hesabıma çekim verdim 15 dakikada gönderdiler.

Worthy

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Tesekkurler City Chelsea icin 3/4 etkinligi var 3 dogruya 10 Dolar 4 dogruya 50 Dolar eklicekler. Katilmayi unutmayin

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap