baskentli
Kayıtlı Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Boş koy kanka ?@Phrisme kanka bastan belirteyim bir sonraki etkinligine benide yasaklayabilirsin. Konunun ortasina takip sarti eklenmis basinda takip sarti yok herneyse 42 sayfa takip olmus ve 90+7 de begenen adama cikiyorsa insanlar tepki gostermekte haklidir. Geceniz iyi olsun dogruyu soylemeden edemezdim.
Basta ne denilirse o yapilmali sonradan karar degistirmekte ne bilim yazik olmus takipcilere o zmn@Phrisme kanka bastan belirteyim bir sonraki etkinligine benide yasaklayabilirsin. Konunun ortasina takip sarti eklenmis basinda takip sarti yok herneyse 42 sayfa takip olmus ve 90+7 de begenen adama cikiyorsa insanlar tepki gostermekte haklidir. Geceniz iyi olsun dogruyu soylemeden edemezdim.
Soylemeden edemem kankaBoş koy kanka ?
Kanka aynen oyleBasta ne denilirse o yapilmali sonradan karar degistirmekte ne bilim yazik olmus takipcilere o zmn
Bazıları etkinlik sahibini yonlendirip karar degistiriyor bu hep boyle oldu boyle gidecek de yapcak bisi yokKanka aynen oyle
Etkinlikten sonra tesekkur almak varken boyle olmamaliBazıları etkinlik sahibini yonlendirip karar degistiriyor bu hep boyle oldu boyle gidecek de yapcak bisi yok
Haklısın kanka da çıksaydı tepki bu olurmuydu onuda düşünmek lazım bak çıkanlara rahat rahat takılıyorlar ?Soylemeden edemem kanka
Olurdu yine kanka ben gostermesemde baskalari gosterirduHaklısın kanka da çıksaydı tepki bu olurmuydu onuda düşünmek lazım bak çıkanlara rahat rahat takılıyorlar ?
kanka tartışma konusu yaratmak içinmi açıyorsun konuyuOlurdu yine kanka ben gostermesemde baskalari gosterirdu
Aynen bari 16 25 olaydı madem herkes girecek bende biraz ona kıl oldumOlurdu yine kanka ben gostermesemde baskalari gosterirdu
Hayir etkinlik sahibi gorsun diye kanka icimde kalacagina ?kanka tartışma konusu yaratmak içinmi açıyorsun konuyu
Kardeşim ben daha yeni geldim bunun için konumu açtnız@Phrisme kanka bastan belirteyim bir sonraki etkinligine benide yasaklayabilirsin. Konunun ortasina takip sarti eklenmis basinda takip sarti yok herneyse 42 sayfa takip olmus ve 90+7 de begenen adama cikiyorsa insanlar tepki gostermekte haklidir. Geceniz iyi olsun dogruyu soylemeden edemezdim.
Bircok kisi dert yandi bu konudan kotu bisey yazmadim farkettiysen sansin bol olsunKardeşim ben daha yeni geldim bunun için konumu açtnız
Sorun nedir dostm konu açılacak kadar Bi problem varsa söyle bende ona göre hareket ediyim bak forum da değildim daha yeni liste istedimBircok kisi dert yandi bu konudan kotu bisey yazmadim farkettiysen sansin bol olsun
@Vortex kanka bak adamin olaydan haberi bile yok sorun sende sanirim kanka 42 sayfa takip oldugnu neden soylemedinSorun nedir dostm konu açılacak kadar Bi problem varsa söyle bende ona göre hareket ediyim bak forum da değildim daha yeni liste istedim
kanka özelden bi yazsan çözcez diğer konuşmadan çıkmışsınSorun nedir dostm konu açılacak kadar Bi problem varsa söyle bende ona göre hareket ediyim bak forum da değildim daha yeni liste istedim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!