Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
cöktüm kaldım şuan yemin ediyorum 10 yaş yaşlandım boş boş ekrana bakıyorum. 1.12 orandan danimarka 3.cüsü köy takımına eleniyor şaka gibiGeçmiş olsun
kardesim suan sinirlisin birşey demek istemiyorum ama birinden patlamasa öbüründen patlardı bu kupon geçmiş olsun11 maçlık kombine kuponum 10 maç kazandı, kupondaki en düşük oran 1.12 ile aarhus dan kaybetti
mac sonu kazanır oranı 1.12 köy takımı ile 1-1 berabere kaldı
bilgisayarımı kırayım kafamımı kırayım bilmiyorum. sıyırıcam artık gerçekten sıyırıcam
hic birinden patlamadi ama bir tek ondan patladi koy takimi karsisindaki kazansalar kupon gelmistikardesim suan sinirlisin birşey demek istemiyorum ama birinden patlamasa öbüründen patlardı bu kupon geçmiş olsun
Oranda iyiymiş mk geçmiş olsunhic birinden patlamadi ama bir tek ondan patladi koy takimi karsisindaki kazansalar kupon gelmisti
hata sende aga 1.12 için ev galibiyeti eklemek nedir11 maçlık kombine kuponum 10 maç kazandı, kupondaki en düşük oran 1.12 ile aarhus dan kaybetti
bilgisayarımı kırayım kafamımı kırayım bilmiyorum. sıyırıcam artık gerçekten sıyırıcam
11 maçlık kombine kuponum 10 maç kazandı, kupondaki en düşük oran 1.12 ile aarhus dan kaybetti
nefret edıyorum bunlardan benım basımada cok geldı gecmıs olsun üstat
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!