Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
at nesineye 1.01 e bas cekArkadaslar maasim garanti bnkasina yatti ama benim hedap kartim yk qryle cekme sansimda yok ben bu maasi nesineye atsam ordan is bankasina direk cekebilirim dmi cevrim felan olmuyo dimi havale eftde yapamyrm
Nesine ye at kupon yap beni gorArkadaslar maasim garanti bnkasina yatti ama benim hedap kartim yk qryle cekme sansimda yok ben bu maasi nesineye atsam ordan is bankasina direk cekebilirim dmi cevrim felan olmuyo dimi havale eftde yapamyrm
Direk çekersin raat olArkadaslar maasim garanti bnkasina yatti ama benim hedap kartim yk qryle cekme sansimda yok ben bu maasi nesineye atsam ordan is bankasina direk cekebilirim dmi cevrim felan olmuyo dimi havale eftde yapamyrm
Yav oynamicmk direk cekilmiyomu oynamadanat nesineye 1.01 e bas cek
yok 1.01 e bas cek iste parca parcaYav oynamicmk direk cekilmiyomu oynamadan
Simdi sovcem ayip olcak sovmesem icim rahat etmicekNesine ye at kupon yap beni gor
Sov yapSimdi sovcem ayip olcak sovmesem icim rahat etmicek
SakınnnnArkadaslar maasim garanti bnkasina yatti ama benim hesap kartim yk qryle cekme sansimda yok ben bu maasi nesineye atsam ordan is bankasina direk cekebilirim dmi cevrim felan olmuyo dimi havale eftde yapamyrm
direk çekiliyordu önceden benim yapmışlıgım var şimdi nasıl bilmiyorumArkadaslar maasim garanti bnkasina yatti ama benim hesap kartim yk qryle cekme sansimda yok ben bu maasi nesineye atsam ordan is bankasina direk cekebilirim dmi cevrim felan olmuyo dimi havale eftde yapamyrm
Yapabilirsen Garanti interaktif bankacılık aç iş banka eft yapArkadaslar maasim garanti bnkasina yatti ama benim hesap kartim yk qryle cekme sansimda yok ben bu maasi nesineye atsam ordan is bankasina direk cekebilirim dmi cevrim felan olmuyo dimi havale eftde yapamyrm
Bana yolla sana eft yapamArkadaslar maasim garanti bnkasina yatti ama benim hesap kartim yk qryle cekme sansimda yok ben bu maasi nesineye atsam ordan is bankasina direk cekebilirim dmi cevrim felan olmuyo dimi havale eftde yapamyrm
Yada sabahı bekle garanti bankasına gidip kimliginle çekArkadaslar maasim garanti bnkasina yatti ama benim hesap kartim yk qryle cekme sansimda yok ben bu maasi nesineye atsam ordan is bankasina direk cekebilirim dmi cevrim felan olmuyo dimi havale eftde yapamyrm
Gonderebilse kendi isbank hesabina atarBana yolla sana eft yapam
Süper zeka maasallahGonderebilse kendi isbank hesabina atar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!