Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ona aklini sikyim derler gunaydi nDün akşam gece arası 23 tl ile 4 tane siteden 100 çekip sabaha doğru hepsini kaybeden aklımın içine sicayim herzaman bu hataya düşüyorum yine düştüm malesef
Admine ayıp olmasın diye yazmak istemedim. Boşlukları sen doldurabilirsin bana küfür serbestOna aklini sikyim derler gunaydi n
Biri konu acsada Yazsam diye pusuda mı bekliyorsun ahahahah konuyu açtım anında cevapOna aklini sikyim derler gunaydi n
Su yok sana son sozumu soledim?Dayı acil 70 lazım valla
Siz konuda sohbete devam ben otobüste yim millet görmesinSu yok sana son sozumu soledim?
Dayı uzattın ama bak harbıden paramı at artıkSu yok sana son sozumu soledim?
Dun birine bedavadan 550 tl kazandirdim sozum ona 200 atacakti vinnnn??Dayı uzattın ama bak harbıden paramı at artık
günaydın geçmiş olsunHerkese Günaydınlar bu arada???
O biri ben değilim ama dayı onu nası yapıcaz paramı ver paramı verrrrrrDun birine bedavadan 550 tl kazandirdim sozum ona 200 atacakti vinnnn??
Ne parasi la ciddimi dionO biri ben değilim ama dayı onu nası yapıcaz paramı ver paramı verrrrrr
Hepimizin hazin sonuDün akşam gece arası 23 tl ile 4 tane siteden 100 çekip sabaha doğru hepsini kaybeden aklımın içine sicayim herzaman bu hataya düşüyorum yine düştüm malesef
Ciddiyim dayı ???Ne parasi la ciddimi dion
Bi git lo??Ciddiyim dayı ???
İfşanı acıyorum dayı ?Bi git lo??
saplaaaaaaaaDİKKAT DİKKAT DAYI BANA OLAN BORCUNU ÖDEMİYOR DİKKAT DİKKAT
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!