Altay Fenerbahçe maçı 3.5 üst oynayan kazanır ...kendinizi üzecek kadar basmayın bol şans
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sen oynadin sanırım bolsans ama fener bence gol yemez tek başına da 4 gol bence atamaz diye dusunuyorum bana 2.5 bile alt olabilir gibime geliyor tabi futbol bu belli olmuyorAltay Fenerbahçe maçı 3.5 üst oynayan kazanır ...kendinizi üzecek kadar basmayın bol şans
zor atar kanka fenerbahçe savunmasını bilmiyosun herhaldeAltay gol atar
Ben oynamadım oranlara göre söyledimSen oynadin sanırım bolsans ama fener bence gol yemez tek başına da 4 gol bence atamaz diye dusunuyorum bana 2.5 bile alt olabilir gibime geliyor tabi futbol bu belli olmuyor
Altay hücümda iyi kanka İtalya defansını bile açar ?zor atar kanka fenerbahçe savunmasını bilmiyosun herhalde
zor kanka ms alıntı yaparım burdanAltay hücümda iyi kanka İtalya defansını bile açar ?
Bol şans kanka ?zor kanka ms alıntı yaparım burdan
MS 0 bitecek Altay FB maçı kaçırmayınAltay Fenerbahçe maçı 3.5 üst oynayan kazanır ...kendinizi üzecek kadar basmayın bol şans
Rüyada aksakallı dede olayımı hocam?MS 0 bitecek Altay FB maçı kaçırmayın
BEYLER KUPON ŞSTEYENE KUPON VERİİRİM TEK MAÇ 100 TLbence maçta en fazla 2 gol cıkar
2-0 lık skorla biter fenerbahçe yener
He amq hemen dezgahı açtın ??BEYLER KUPON ŞSTEYENE KUPON VERİİRİM TEK MAÇ 100 TL
Bulandirma ortaligi ,??
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!