Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Arkadaşlar Birini Buldum Yurt Dışı

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kız buldum arkadaslar sizce evlenip gideyim mi tr den yoksa kalıp buralarda forum camiasında hayatıma devam mı edeyim kızı kandırdım bir şekilde instadan yazmıstım 1 aydır konusuyoz görüntülü vs aralıkta tr ye gelecek yanıma ne diyorsunuz arastırdım 3 yıl evli kalmam lazımmış vatandaşlık icin yardımlarınızı bekliyorum düşüncelerinizi

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ama şöyle bişey var kardeşim evlenım ayrılım kurtulurum ayaklarını unut yurt dısındakı kız salak mı kendını kulllandırsın evlenıyor ayrılıyor nafaka baglatıp sen calısıp onu beslıyon sonra bunlarda var yanı ha oyle kolay degıl ?

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ama şöyle bişey var kardeşim evlenım ayrılım kurtulurum ayaklarını unut yurt dısındakı kız salak mı kendını kulllandırsın evlenıyor ayrılıyor nafaka baglatıp sen calısıp onu beslıyon sonra bunlarda var yanı ha oyle kolay degıl ?
Kız polis zaten onu da düşündüm aldatılmaya gelemiyor aldatırım.

Muric81

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kız buldum arkadaslar sizce evlenip gideyim mi tr den yoksa kalıp buralarda forum camiasında hayatıma devam mı edeyim kızı kandırdım bir şekilde instadan yazmıstım 1 aydır konusuyoz görüntülü vs aralıkta tr ye gelecek yanıma ne diyorsunuz arastırdım 3 yıl evli kalmam lazımmış vatandaşlık icin yardımlarınızı bekliyorum düşüncelerinizi
Düşünmeden git kurtar hayatını

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap