Beyler ziraat karti ile Vakıf ATM den para çekerken para sıkıştı geri çekti güvenliğiniz açısından el konuldu dedi hesaba da geri gelmedi nolcak şimdi vakifi atiyom ziraati ara diyo ziraati ariyom vakifi ara diyor varmı başına gelen
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
..hesabina geri yatar o para .ama anında olacak işlem değilBeyler ziraat karti ile Vakıf ATM den para çekerken para sıkıştı geri çekti güvenliğiniz açısından el konuldu dedi hesaba da geri gelmedi nolcak şimdi vakifi atiyom ziraati ara diyo ziraati ariyom vakifi ara diyor varmı başına gelen
Hesabından çekilmiş görünüyor dimiBeyler ziraat karti ile Vakıf ATM den para çekerken para sıkıştı geri çekti güvenliğiniz açısından el konuldu dedi hesaba da geri gelmedi nolcak şimdi vakifi atiyom ziraati ara diyo ziraati ariyom vakifi ara diyor varmı başına gelen
3 iş günü içinde yatarBeyler ziraat karti ile Vakıf ATM den para çekerken para sıkıştı geri çekti güvenliğiniz açısından el konuldu dedi hesaba da geri gelmedi nolcak şimdi vakifi atiyom ziraati ara diyo ziraati ariyom vakifi ara diyor varmı başına gelen
Evet hesaptan çekilmiş gözüküyor reis ATM de kaldı pqra yazdı zaten el konuldu işlem güvenliği için riyeHesabından çekilmiş görünüyor dimi
Tmm müşteri hizmetlerini arayacaksın 3 gün içinde geri hesabına yatar o paraEvet hesaptan çekilmiş gözüküyor reis ATM de kaldı pqra yazdı zaten el konuldu işlem güvenliği için riye
Sulama var mıTmm müşteri hizmetlerini arayacaksın 3 gün içinde geri hesabına yatar o para
Tmm müşteri hizmetlerini arayacaksın 3 gün içinde geri hesabına yatar o para
Olur ins bakalımSulama var mı
Ara bir daha ana avrat dümdüz git ?Aradım 2 banka da birbirine atıyor yarın şubeye gitcem
Payfix atıldı??Olur ins bakalım
Hacı bişey değil 140 lira pederdeen istedim cepte sigara yok diye iddaya atmayın diye nakit alayım dedim keşke iddaya ataydim Allah belasını versinAra bir daha ana avrat dümdüz git ?
Tmm kalsın dm kutusunda zarari yokPayfix atıldı??
Vay mk şansa bakHacı bişey değil 140 lira pederdeen istedim cepte sigara yok diye iddaya atmayın diye nakit alayım dedim keşke iddaya ataydim Allah belasını versin
Yarın vakıf atm de sayım yapılır subeden alırsınBeyler ziraat karti ile Vakıf ATM den para çekerken para sıkıştı geri çekti güvenliğiniz açısından el konuldu dedi hesaba da geri gelmedi nolcak şimdi vakifi atiyom ziraati ara diyo ziraati ariyom vakifi ara diyor varmı başına gelen
Sağol reis sabah öyle yapicam ulan basimiza gelen pişmiş tavuğa gelmez ?Telefonla olmaz matigin oldugu yerdeki vakifbanka gidecen kasalari zaten fazla verir senin tutar kadar parani iade eder onlar ziraatle alakali bindurum yok o matige en yakin subeye gidecen onmatigin bankasinin subesine
Ben aprobetten deneme almıştım ilk çekim banka havalesiydi adamlar parayı gönderirken para atm ye sıkışmış tı. Bende beni kandiyorlar sanmıştım bana atm banka şube vs bilgilerini vermişlerdi o para bile hesabıma geri gelmiştiSağol reis sabah öyle yapicam ulan basimiza gelen pişmiş tavuğa gelmez ?
Ziraat şubeye gittim aynı gün geçti bende yatırırken olmuştuBeyler ziraat karti ile Vakıf ATM den para çekerken para sıkıştı geri çekti güvenliğiniz açısından el konuldu dedi hesaba da geri gelmedi nolcak şimdi vakifi atiyom ziraati ara diyo ziraati ariyom vakifi ara diyor varmı başına gelen
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!