Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Vortex verme kardeş verme mesajlara cevapta verme o amkydmn parası bitip donecen buralara gomez iki oldun gözümde hayırlı işler sanada ?
olm cekim paylaşları alıyorum abim oynuyor *** niye inandıramıyom sizi@Vortex verme kardeş verme mesajlara cevapta verme o amkydmn parası bitip donecen buralara gomez iki oldun gözümde hayırlı işler sanada ?
Kırıldım sana kanka cumartesi yazmışım donmemessin ona bile tamam kesin öyle dir ?olm cekim paylaşları alıyorum abim oynuyor *** niye inandıramıyom sizi
La olsa atar serko mk@Vortex verme kardeş verme mesajlara cevapta verme o amkydmn parası bitip donecen buralara gomez iki oldun gözümde hayırlı işler sanada ?
Trip atıyorum atsın diye zaten ???La olsa atar serko mk
Bunu cekmeden uyuyamam kanka sabah is var ama olsun ??Çalışan adamlarsınız yokmu 50 liranız yatın sabah yatırıp çekin o kadar mı krizdesiniz
mesajların hepsini sildim bana mesaj falan gelmiyor kanka yemin ederimKırıldım sana kanka cumartesi yazmışım donmemessin ona bile tamam kesin öyle dir ?
Peki tamam kanka no problem iyi gecelermesajların hepsini sildim bana mesaj falan gelmiyor kanka yemin ederim
Biz sana kazandığımizda şans parası atmak istesek nasıl iletişim kuracakmesajların hepsini sildim bana mesaj falan gelmiyor kanka yemin ederim
dostum farkındaysan forumda aktif degilim başka bi işle uğraşıyorum öyle bişeye gerek kalmıyor teşekkür ettimBiz sana kazandığımizda şans parası atmak istesek nasıl iletişim kuracak
Anladım kolay gelsin hayırlı gecelerdostum farkındaysan forumda aktif degilim başka bi işle uğraşıyorum öyle bişeye gerek kalmıyor teşekkür ettim
sanada kankaAnladım kolay gelsin hayırlı geceler
Gomez bu mu ???Gomeze Bak Başka forumda Kameralarıma Yakalandı Puahhajaha Ekli dosyayı görüntüle 8681
Yess metin6300 Kullanıcı adı ?Gomez bu mu ???
???Yess metin6300 Kullanıcı adı ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!