Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Modem üzerinden bağlanıyor san modemi resetle aynı aileden üyelik açma yeterli ip değişiyorMulti hesapla cekim yapabilirmiyiz dikkat etmemiz husus nedir bilen aydinlatabilir mi ..
Ip degistiricem ama kendi adima hesap acicam cunku papara daki bilgiler yani ad soyad aynı olması gerekiyor sorun yasamam demi bu sekilde tc no da zaten googlede var bir dunya olur mu sence tersoluktan napacigmiz sasirdiik ??Kesinlikle aynı wifi mobil veriyle baglanmıycan bu kadar Aynı ıp olursa direk silinir bakiye
Eywallah kardeşim yok kendi adima acicam fikrin varsa soyle yapalim sanada guzellik yaparim kardesimModem üzerinden bağlanıyor san modemi resetle aynı aileden üyelik açma yeterli ip değişiyor
olmaz galiba bende tam ayıkmıyorum ama aynı ip olmaması gerekiyomuş hiç bu kadar terso kalmadım yoksa çoktan çözmüştüm bu multi işiniIp degistiricem ama kendi adima hesap acicam cunku papara daki bilgiler yani ad soyad aynı olması gerekiyor sorun yasamam demi bu sekilde tc no da zaten googlede var bir dunya olur mu sence tersoluktan napacigmiz sasirdiik ??
Ya 1 haftadir yarimsayidan yatmaktan iflahim kaydi inanki 12-13 binim gitti mecbur kaliyoruz gelecek olan var gelmiyor boyle kandik don kisot gibi ??olmaz galiba bende tam ayıkmıyorum ama aynı ip olmaması gerekiyomuş hiç bu kadar terso kalmadım yoksa çoktan çözmüştüm bu multi işini
Kendi adına patlarsın uğraşma hiç tc de kaynaklı üye bile olamazsınEywallah kardeşim yok kendi adima acicam fikrin varsa soyle yapalim sanada guzellik yaparim kardesim
bekle bişey yapmaaa ben hesap açayımYa 1 haftadir yarimsayidan yatmaktan iflahim kaydi inanki 12-13 binim gitti mecbur kaliyoruz gelecek olan var gelmiyor boyle kandik don kisot gibi ??
50 frebet ekliceknekstrabet oyuzden hesabi olmayan saglam tanidik biri olsaydi rol felan yapardik reis varmi oyle biri bari oyle yapalimm ))
Yok tc no ureticisi varya ondan dolayiKendi adına patlarsın uğraşma hiç tc de kaynaklı üye bile olamazsın
İp degistiricez reis okadar da deilmulti hesabı gectim aynı ipden farklı hesaplara girince bile cogu site sorun yapiyor ya
Tamam sagglam bisey yapta patlamayalkmbekle bişey yapmaaa ben hesap açayım
tamam reis o zaman da bilgiler yine sıkıntı olur aynı numara aynı mail vs vs.İp degistiricez reis okadar da deil
Umarim bakalimm yaa reis insalla sorun olmaz da bi cekim yaparizha iki farklı üyelk ik farklı ip hicbir sorun olmaz yan inolabilir
insallah broUmarim bakalimm yaa reis insalla sorun olmaz da bi cekim yapariz
link atsanaTamam sagglam bisey yapta patlamayalkm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!