Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bilgilendirme Beyler Bakar Mısınız?

EhleenN

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Multi hesapla cekim yapabilirmiyiz dikkat etmemiz husus nedir bilen aydinlatabilir mi ..

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kesinlikle aynı wifi mobil veriyle baglanmıycan bu kadar :D Aynı ıp olursa direk silinir bakiye

EhleenN

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kesinlikle aynı wifi mobil veriyle baglanmıycan bu kadar :D Aynı ıp olursa direk silinir bakiye
Ip degistiricem ama kendi adima hesap acicam cunku papara daki bilgiler yani ad soyad aynı olması gerekiyor sorun yasamam demi bu sekilde tc no da zaten googlede var bir dunya olur mu sence tersoluktan napacigmiz sasirdiik ??

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ip degistiricem ama kendi adima hesap acicam cunku papara daki bilgiler yani ad soyad aynı olması gerekiyor sorun yasamam demi bu sekilde tc no da zaten googlede var bir dunya olur mu sence tersoluktan napacigmiz sasirdiik ??
olmaz galiba bende tam ayıkmıyorum ama aynı ip olmaması gerekiyomuş :D hiç bu kadar terso kalmadım yoksa çoktan çözmüştüm bu multi işini :D

EhleenN

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
olmaz galiba bende tam ayıkmıyorum ama aynı ip olmaması gerekiyomuş :D hiç bu kadar terso kalmadım yoksa çoktan çözmüştüm bu multi işini :D
Ya 1 haftadir yarimsayidan yatmaktan iflahim kaydi inanki 12-13 binim gitti mecbur kaliyoruz gelecek olan var gelmiyor boyle kandik don kisot gibi ??
50 frebet ekliceknekstrabet oyuzden hesabi olmayan saglam tanidik biri olsaydi rol felan yapardik reis varmi oyle biri bari oyle yapalimm ))

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ya 1 haftadir yarimsayidan yatmaktan iflahim kaydi inanki 12-13 binim gitti mecbur kaliyoruz gelecek olan var gelmiyor boyle kandik don kisot gibi ??
50 frebet ekliceknekstrabet oyuzden hesabi olmayan saglam tanidik biri olsaydi rol felan yapardik reis varmi oyle biri bari oyle yapalimm ))
bekle bişey yapmaaa ben hesap açayım

manyet456

Kayıtlı Üye
blidigim kadarıyla cogu site bets10 falan bile dahil multihesap muhabbetine karsı

manyet456

Kayıtlı Üye
multi hesabı gectim aynı ipden farklı hesaplara girince bile cogu site sorun yapiyor ya

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap