sa iyi geceler kirvelerim 200 e güzel bi bonus yok mu alalım bı roll paylatalım ???
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nilgim yk brosa iyi geceler kirvelerim 200 e güzel bi bonus yok mu alalım bı roll paylatalım ???
Olan vardır illaki ?Nilgim yk bro
200e 100 alırsın kanka tekli veya kombine farketmez 1.60 oransa iyi geceler kirvelerim 200 e güzel bi bonus yok mu alalım bı roll paylatalım ???
sa iyi geceler kirvelerim 200 e güzel bi bonus yok mu alalım bı roll paylatalım ???
Bu mantikliymis bak200e 100 alırsın kanka tekli veya kombine farketmez 1.60 oran
Alak knk saglam büro öner200e 100 alırsın kanka tekli veya kombine farketmez 1.60 oran
betcolors kanka roosterin paylaştıgı sıkıntı yok ödeme aldım 2-3 kez bürodan sponsor burayaAlak knk saglam büro öner
Tamam knkbetcolors kanka roosterin paylaştıgı sıkıntı yok ödeme aldım 2-3 kez bürodan sponsor buraya
listeci benm bu sefer kazan kankaTamam knk
Minumum çekim o şekilde maksimum sınır yok.Yalniz yatirdiginla frebet 2 katini cekebilirsin.sonra fazla acilipta silinirse fazlalik kizma .
yok kardeşim minimum 2 katını cekebiliyosun bende öyle sanıyodum 100 yatırdım +50 aldım 600 cektim üst sınır yokYalniz yatirdiginla frebet 2 katini cekebilirsin.sonra fazla acilipta silinirse fazlalik kizma .
600 cekebilecek o zamanYalniz yatirdiginla frebet 2 katini cekebilirsin.sonra fazla acilipta silinirse fazlalik kizma .
yok istersen 5k çeksin minimum 2katı cekebiliyor yani600 cekebilecek o zaman
O zaman cok iyi gercektenMinumum çekim o şekilde maksimum sınır yok.
Supermis ozaman valla.guzel promosyonMinumum çekim o şekilde maksimum sınır yok.
AynenMinumum çekim o şekilde maksimum sınır yok.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!