Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Carpediem vardıArkadaşlar yardım etsin biri. 24-25 temmuz akşamı bana yardım etmeye çalışan arkadaşlar kimlerdi @Roncatto ulaştı sadece geri kalanı bekliyorum
ben etmedim qma kurudumArkadaşlar yardım etsin biri. 24-25 temmuz akşamı bana yardım etmeye çalışan arkadaşlar kimlerdi @Roncatto ulaştı sadece geri kalanı bekliyorum
gada vardı ama onun yerıne kadırcan dayıya at cunku ona borc taktı
ben görse yprdım kurudmDayının işi çözdük çoktan. Başka başka
Usta benim yoktu seni tanırım ama o zaman yoktuDayının işi çözdük çoktan. Başka başka
Aha çevik gelmiş yav ne zamandir yoktun@kadircan4747 dayi gell bakım buraya paralanmışsın hiç solemiyonda
Kardeşim o gün sen roll falan açtın da. Asıl niyeti yardım etmek isteyenler vardı devreden vs vs.Ben rollerimde yardımcı olmaya çalıştım ama hep kaybettik *** seninle konuşuyorduk o günler iyi vurmuşsun tebrikler
Kanka sana her zaman var. Yaz telegramdanHaci cevik42 de varmış öyle dediler
24-25 temmuzda yoktum ama eski forumda odul devretmistim yine tersoyuz baboliArkadaşlar yardım etsin biri. 24-25 temmuz akşamı bana yardım etmeye çalışan arkadaşlar kimlerdi @Roncatto ulaştı sadece geri kalanı bekliyorum
dayı değişti, hem de çok@kadircan4747 dayi gell bakım buraya paralanmışsın hiç solemiyonda
bnKanka sana her zaman var. Yaz telegramdan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!