Kardeşlerim hangi site daha önce yatırımı olanlara bilet Hakkı verdi bilenler yazarmi herkes faydalansın
Sahabet vermiş
Sahabet vermiş
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sonradan vereceklerini sanmam. Sanırım Yatırım yaptıktan sonra talep etmek gerekiyor.Kardeşlerim hangi site daha önce yatırımı olanlara bilet Hakkı verdi bilenler yazarmi herkes faydalansın
Sahabet vermiş
Knk ben talep etmedim sahabet eklemiş bı site daha vardı aklıma gelmiyor MKSonradan vereceklerini sanmam. Sanırım Yatırım yaptıktan sonra talep etmek gerekiyor.
Knk onwin de vermiş otomatikSonradan vereceklerini sanmam. Sanırım Yatırım yaptıktan sonra talep etmek gerekiyor.
Knk nasıl alicaz onu canlı dan miAtlasbette Aralık ayında yatırımı olana çark kodu vericek her 100 yatırıma min bilginiz olsun benim 9 kod gelecek ordan
Yok knk mesaj kutuna düşecek direkKnk nasıl alicaz onu canlı dan mi
Kim dedi knkYok knk mesaj kutuna düşecek direk
Canlıya sormuştum o günKim dedi knk
Aha ben deyim 20 sen de 30 kod en az. ??Atlasbette Aralık ayında yatırımı olana çark kodu vericek her 100 yatırıma min bilginiz olsun benim 9 kod gelecek ordan
Ben 100 diye hatırlıyorum knk sorry@EL MATADOR 100 değil 250 imiş hacıı
BİDE 250 yatıran da 1 kod 500 yatıran da 1 kod ayın 10 dan 30 una kadar yatırımlaraBen 100 diye hatırlıyorum knk sorry
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!