Herkese gunaydinlar. Sabah 2.doz aşı oldum. Tabi Bundan bizene diyebilirsiniz @muhsinovi 2.doz ağır oluyor demiştin çok şükür kolum bile acimiyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gorursun aksama dogru kolun kalkiyor mu .Herkese gunaydinlar. Sabah 2.doz aşı oldum. Tabi Bundan bizene diyebilirsiniz @muhsinovi 2.doz ağır oluyor demiştin çok şükür kolum bile acimiyor
Aynen bana kalsa bende olmazdim. Dusunecegimiz çok kişi var bu konuda. Hiçbir şeyi düşünmuyorsak saglikcilari düşünelim sabahtan akşama kadar kosturup duruyorlar.Hayirli olsun bu arada yaptirmayanlar varsa yaptirsin asisini kendinizi dusunmuyor olabilirsiniz ailesinizi sevdiklerinizi dusunun
Az daha dur kank aksami bekleHerkese gunaydinlar. Sabah 2.doz aşı oldum. Tabi Bundan bizene diyebilirsiniz @muhsinovi 2.doz ağır oluyor demiştin çok şükür kolum bile acimiyor
O zaman Akşama doğru uyuyayim sabaha kadarAz daha dur kank aksami bekle
Ol ol yarın herşey için çok geç olabilir.henuz yaptirmadim
asi gelsin ilk ben vuruncam diyenlerdendim ama bende astim var vurunan birkac arkadasim nefes darligi yasadi tirstim bu arada hic covid olmadim cok dikkat ettimOl ol yarın herşey için çok geç olabilir.
Uyuyabilirsen mantikli bi dusunce?O zaman Akşama doğru uyuyayim sabaha kadar
Hayırlı olsun ?Herkese gunaydinlar. Sabah 2.doz aşı oldum. Tabi Bundan bizene diyebilirsiniz @muhsinovi 2.doz ağır oluyor demiştin çok şükür kolum bile acimiyor
Birşey olmaz yahu. 70 yaşındaki astım hastaları aşı oluyor. Aşı olmayıp kovid kaparsan o daha ağır olur.asi gelsin ilk ben vuruncam diyenlerdendim ama bende astim var vurunan birkac arkadasim nefes darligi yasadi tirstim bu arada hic covid olmadim cok dikkat ettim
TeşekkürlerHayırlı olsun ?
yarin gidicem bakalimBirşey olmaz yahu. 70 yaşındaki astım hastaları aşı oluyor. Aşı olmayıp kovid kaparsan o daha ağır olur.
Bende de astım var çokta etki etmedi yada hiç etki etmedi alakası yokasi gelsin ilk ben vuruncam diyenlerdendim ama bende astim var vurunan birkac arkadasim nefes darligi yasadi tirstim bu arada hic covid olmadim cok dikkat ettim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!