Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Allah sabır versin oynamaBir 60₺ çıkıyorum geri iniyorum 5₺ ye geri çıkıp geri iniyorum delirecem yav
100 yapsam acaba bir sigaram çıksa oynamıcam sigarasızlıktan kafayı yicemAllah sabır versin oynama
Neguzel işte Sabah sporu yapıyorsunBir 60₺ çıkıyorum geri iniyorum 5₺ ye geri çıkıp geri iniyorum delirecem yav
60 a çıkınca 2 orana 50 at hedefe ulasirsinBir 60₺ çıkıyorum geri iniyorum 5₺ ye geri çıkıp geri iniyorum delirecem yav
5.41₺ e geri indim ? gireyim slota da bitsin kurtulayım bari 100₺ yapabileceğim yok anlaşıldıNeguzel işte Sabah sporu yapıyorsun
Daha yeter metin abi saçımı aklar düştü şu 5₺ yi slota girip bitireyim ne ypalım 1 gün daha sigarasız kalırız60 a çıkınca 2 orana 50 at hedefe ulasirsin
Hangi siteden oynuyorsunDaha yeter metin abi saçımı aklar düştü şu 5₺ yi slota girip bitireyim ne ypalım 1 gün daha sigarasız kalırız
ExtraHangi siteden oynuyorsun
Link atsana sana maç vereyim
sen verme dün erantgilide üzmüşsün?Link atsana sana maç vereyim
Aynen ben yatayim en iyisisen verme dün erantgilide üzmüşsün?
bencedeAynen ben yatayim en iyisi
3₺ ile 19₺ Ye çıktım keno oyunuyla maşallah saat 10.32 den beri 5₺ bitmedi A101 gibi harca harca bitmiyor ??
Big bass a gir 50 kuruştan otomatik turbo modunda çevir gitsin hiç uğraşma emin ol 100 TL yapar çıkarsın ??3₺ ile 19₺ Ye çıktım keno oyunuyla maşallah saat 10.32 den beri 5₺ bitmedi A101 gibi harca harca bitmiyor ??
Slot mu abi oBig bass a gir 50 kuruştan otomatik turbo modunda çevir gitsin hiç uğraşma emin ol 100 TL yapar çıkarsın ??
EvetSlot mu abi o
Otomatik e al 30 çevirmeye ayarla turbo yu işaretle 100 yapip çekeceksin 25 ini bana yolla ??Slot mu abi o
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!