Ref linki paylasicam ama çıkar amaçlı değil kesinlikle belki birkaç kisiye faydamiz dokunur
Detayları anlatıyorum iyice dinleyin uye oluyorsunuz linkten 30 tl bakiye ekleniyor fakat min cekim 100 tl olduğu için cekemiyorsunuz o yüzden 5 kisiye ref olmaniz lazım kyc onayi yok mail ve tel onayi istiyor sadece arkadaşınızı dostunuzu veya farklı aile bireyinden 5 kisiyi rahatlıkla tamamlarsiniz her üye 15 tl 10 kişiye ref olursanız 150 30 da eklenen 180 çekersiniz bakiyeler hergün sabah 06:00 dan sonra ekleniyor
Not: ben çektim ödeme yapıyorlar o yüzden paylaştım
Detayları anlatıyorum iyice dinleyin uye oluyorsunuz linkten 30 tl bakiye ekleniyor fakat min cekim 100 tl olduğu için cekemiyorsunuz o yüzden 5 kisiye ref olmaniz lazım kyc onayi yok mail ve tel onayi istiyor sadece arkadaşınızı dostunuzu veya farklı aile bireyinden 5 kisiyi rahatlıkla tamamlarsiniz her üye 15 tl 10 kişiye ref olursanız 150 30 da eklenen 180 çekersiniz bakiyeler hergün sabah 06:00 dan sonra ekleniyor
Not: ben çektim ödeme yapıyorlar o yüzden paylaştım
Bitlo - Türkiye'nin Güvenilir Bitcoin ve Kripto Para Borsası
Türk Lirası ile Bitcoin, Ethereum, Ripple ve birçok kripto para almak için Türkiye'nin lider kripto para borsası Bitlo.com'da ŞİMDİ ücretsiz hesabınızı oluşturun.
www.bitlo.com