pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Liste alıyorum ?Mk horansky 1-5 oldu yattı diye kapattım şimdi yatırım yaptım bonus vermediler açık kupon diyor bir baktım 7-5 almış mk son maçın sonucu yok offf.
Ekli dosyayı görüntüle 5098
Dün 5-1 den verdi bugün çevirdi şansıma sokim.
Ekli dosyayı görüntüle 5099
Yatirdigini çevir dur şimdiMk horansky 1-5 oldu yattı diye kapattım şimdi yatırım yaptım bonus vermediler açık kupon diyor bir baktım 7-5 almış mk son maçın sonucu yok offf.
Liste alıyorum ?
Mk horansky 1-5 oldu yattı diye kapattım şimdi yatırım yaptım bonus vermediler açık kupon diyor bir baktım 7-5 almış mk son maçın sonucu yok offf.
Yatirdigini çevir dur şimdi
Kupon tutmuş olsun bari. Diğeri 5-1 den verdi buda 5-1 den gelsin
Kupon tutmuş olsun bari. Diğeri 5-1 den verdi buda 5-1 den gelsin
O işte dünden önce bende oynadım bi voleybol yatıyor diye 50 yatirdim bakiye 104 oldu yatirdigim 50 yi cevireyim derken hepsi gittiO ne alaka meto normal çevrim işte ana para çevrimi mk.
Diğer forumda biriside tenis oynayarak 12.500 kazanmış görmüş sundurBuradan bak istersen court 6 da.
O işte dünden önce bende oynadım bi voleybol yatıyor diye 50 yatirdim bakiye 104 oldu yatirdigim 50 yi cevireyim derken hepsi gitti
Diğer forumda biriside tenis oynayarak 12.500 kazanmış görmüş sundur
Bekliyorum etiketi ?Gelirse yaparım bir kupon açarım konu.
Bekliyorum etiketi ?
Diğer forumda biriside tenis oynayarak 12.500 kazanmış görmüş sundur
Saplayin lannMaç yeni başladı mk bende sanıyorum sonuç girilmedi.
Saplayin lann
Bro Yapıştır gelsin bol şanslarMaç yeni başladı mk bende sanıyorum sonuç girilmedi.
Olum o nası bi turnuva lan ne tenismis ** ya ertelenir ya iptal olur ya çekilirBorges'in eşleşme değişti mk başkasıyla oynadı geçersiz sayıldı.
Olum o nası bi turnuva lan ne tenismis ** ya ertelenir ya iptal olur ya çekilir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!