Nereden bakılıyor ben bilmiyorum da https://m.harikabet253.com/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yav bırak böyle dandik siteleriNereden bakılıyor ben bilmiyorum da https://m.harikabet253.com/
Abi şeyden soruyorum 350 400 tl vardı hesabı kapattılar başka sitedeki kadın lisanslıysa lisanstan alabilirsin dedi cepte 5 kuruş yok belki bir şans olur dedim 2 gündür sigara da alamıyorum 2 gün önce sağolsun @BMW 20₺ gönderdiydi 2 gün öyle götürdüydümYav bırak böyle dandik siteleri
wipbette ve betparibudada lisans var ama lisanslar hem çok geç dönüyor ve olumlu cevap vermiyor betparibuda 2 k kaldı 2020 ocak subat arası wipbettr 20 k kaldı mağlesef hiçbirşekilde olumlu dönüş alamadım site kural değiştirip ekran resmi atıyor lisans konuyu kapatıyorAbi şeyden soruyorum 350 400 tl vardı hesabı kapattılar başka sitedeki kadın lisanslıysa lisanstan alabilirsin dedi cepte 5 kuruş yok belki bir şans olur dedim 2 gündür sigara da alamıyorum 2 gün önce sağolsun @BMW 20₺ gönderdiydi 2 gün öyle götürdüydüm
Deme be kral şuan olası belki kafamca ihtimal gitti sağol en azından uğraşmadan öğrendiğim iyi olduwipbette ve betparibudada lisans var ama lisanslar hem çok geç dönüyor ve olumlu cevap vermiyor betparibuda 2 k kaldı 2020 ocak subat arası wipbettr 20 k kaldı mağlesef hiçbirşekilde olumlu dönüş alamadım site kural değiştirip ekran resmi atıyor lisans konuyu kapatıyor
kapanma sebebi neyAbi şeyden soruyorum 350 400 tl vardı hesabı kapattılar başka sitedeki kadın lisanslıysa lisanstan alabilirsin dedi cepte 5 kuruş yok belki bir şans olur dedim 2 gündür sigara da alamıyorum 2 gün önce sağolsun @BMW 20₺ gönderdiydi 2 gün öyle götürdüydüm
Para çekimi verdim kapattılarkapanma sebebi ney
Paran kaldı mı ordaParamı çektim kapattılar
350 400₺ varParan kaldı mı orda
olaya bakPara çekimi verdim kapattılar
Canliyla konuştun mu350 400₺ var
09/09/2021 20:50 ID: |
| TRY | Ondalık | 4.348 |
| ||||
09/09/2021 20:00 |
| 1.95 | Kaybetti | ||||||
09/09/2021 19:15 |
| 2.23 | Kazandı |
Abi baya oluyor 4 5 ay konuşmadılar hiçCanliyla konuştun mu
Şans gülmez metin abibi 100 çekelim dedik o da gitti şans gitti mk yaaaaaaa
Kullanıcı adını yaz bakamAbi baya oluyor 4 5 ay konuşmadılar hiç
dünkü 30 frebet şansı olsaya mk 550 yapmıştımŞans gülmez metin abi
Ne diyorsun abi ya
dünkü 30 frebet şansı olsaya mk 550 yapmıştım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!