Beyler ilaç kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum varmı atlatan tavsiye vermek isteyen?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Geçmiş olsun Allah şifa versinBeyler ilaç kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum varmı atlatan tavsiye vermek isteyen?
Geçmiş olsun. Corona olman normal değilmi vuruldugumuz aşı da virüs yokmu ?Beyler ilaç kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum varmı atlatan tavsiye vermek isteyen?
Aynen öyle oldu. Aşı da virüs yokmu zaten antikor oluşturmak için ?Çok geçmiş olsun bro aşı olduktan sonra mı oldu?
Aşı oldum 3 gün sonra covid oldum ne saçma demi kankaÇok geçmiş olsun bro aşı olduktan sonra mı oldu?
eyvallah kanka ?Geçmiş olsun @EL MATADOR ?
Teşekkürler admin ??Geçmiş olsun @EL MATADOR
Keşke aşı olmasaydım mkeAynen öyle oldu. Aşı da virüs yokmu zaten antikor oluşturmak için ?
Eyvallah kardesımGeçmiş olsun Allah şifa versin
???Rahmetli iyi dağıtırdı
Aşı da virüs te olabilir. vücut bağışıklık kazanmasi için protein falan diyorlar ama ne derece doğru bilmiyoruzAşı oldum 3 gün sonra covid oldum ne saçma demi kanka
Lahmacun ile tatlılar @tungabey den adamı öldür dün hemen
Sende pazar günü mü oldun benim gibiKeşke aşı olmasaydım mke
Keşke aşı olmasaydım mke
Aynen tam pazar günü oldum aşıyıBen pazar günü oldum.pazartesi sabah banyo falanda yaptım. 1-2 gün kolum acı dı ilk gün biraz baş ağrısı o kadar.
Geçmiş olsun.takma kafana birşey olmaz inş.Aynen tam pazar günü oldum aşıyı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!