Dün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Gönlünce olsunDün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Kesene bereket payfix atıldıDün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Sen seçiceksen özelden yazsanaDün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Valla seçeceğin 1 kişi benim diye düşünüyorumDün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Kesene bereketDün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Kafadan kaybettin?Valla seçeceğin 1 kişi benim diye düşünüyorum
kesene bereket kartal alişmissin burayaDün sabaha karşı zorla dagıttık bugün zorla dagıtmayız heralde dün alan 4 kişi hariç 3 kişi 30tl payfix ilk begenen 15 kişi arasından olacak ben seçicem
Kime vereceği aklına gelmiyordur belki şimdi gözüne carpabilirizSen seçiceksen özelden yazsana
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!