Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Linkide atsana kankaEkli dosyayı görüntüle 3068
BEYLER MAİL GELMİŞ BENIM MALESEF UYELIK VARMIS ISINE YARAYAN OLUR BELKİ
Şartı var mi acaba bro?Ekli dosyayı görüntüle 3068
BEYLER MAİL GELMİŞ BENIM MALESEF UYELIK VARMIS ISINE YARAYAN OLUR BELKİ
Ne oldu ki bro? Gecmis olsuntekrar soyluyorum bu gameofbetın amq ben ugursuz sıte gudumsuz sıte
ugursuz amq sıtesı hep almaya odaklı hıc ınsatıslerı bıle yok 20 30 bulursam oraya yatırıyom bırkere kazandırmıyorNe oldu ki bro? Gecmis olsun
Ben de hilarionbet diye bi site buldum 25e 25 freebet veriyor ama 2 defa oynadim ikisi de lose en azindan yuzde yuz freebet veriyor adamlar. Az miktar yapip cekim yapmak lazim da şans yokugursuz amq sıtesı hep almaya odaklı hıc ınsatıslerı bıle yok 20 30 bulursam oraya yatırıyom bırkere kazandırmıyor
Harbi mi ya alayim o zaman bi deneyelim20 frespin bigbass bonanzoda kullaniyorsunuz.kazanci istediginiz yerde ce iriyorsunuz.2 kati cevrim var yatirim sarti yok.minumum maximum 150 tl cekim yapabilirsiniz .banka havale yada paparaya cekebilirsiniz .
Evet uye oldumtanimlandi canlidestek verdi bana kod hata veriyor dedim kendileri yukledi ama oyuna giremiyorumHarbi mi ya alayim o zaman bi deneyelim
E mailden onay yapilmasi lazimmis girebilmek icin o yuzden uyari veriyor. Ama link gelmedi hala emaile benimEvet uye oldumtanimlandi canlidestek verdi bana kod hata veriyor dedim kendileri yukledi ama oyuna giremiyorum
Oyun beş para etmez galiba 20 spinde bisey vermiyorsa.. Ya da ayarlidirNazar degmesin
Yok gerek yok operadan gir aciyor oyunu 20 spin 0 verdi şaka gibi .emailhatasi veriyor googleden girince .E mailden onay yapilmasi lazimmis girebilmek icin o yuzden uyari veriyor. Ama link gelmedi hala emaile benim
Yok bende kör talih oyunun sucu yok .insallah iyi kazanc verirsanaOyun beş para etmez galiba 20 spinde bisey vermiyorsa.. Ya da ayarlidir
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!