Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dünkü etkinlikten bana ekleme olmadıHerkese bol şans!
Kanka heosinde 3 gol oluncami yatiyoz 4muHepsıne 3 alt yazdım
onu bende bılmıyorum kı ???Kanka heosinde 3 gol oluncami yatiyoz 4mu
3 alt? yani 3 ün altı demek kanka yatarYa biri cevap versin 3 gol olunca yatsmi kazancmi
Ozaman 2.5 alt ust acsalarmisya?3 alt? yani 3 ün altı demek kanka yatar
Neyse italya ligi gollu gecti bugun juventus macini patlatirlar bende kaparim 25 i ?Ozaman 2.5 alt ust acsalarmisya?
Milan macini patlatrlar benceBen de 3 alt aldim hepsine. Biri Chelsea macindan patladı. Fener maci geldi. Milan'a kaldık. Zor gibi ama
Bana da öyle geliyor gollü olacak gibi umarim kururlarMilan macini patlatrlar bence
Yok kanka bence alt yapcaklar o maci mk $ikesi bide bize gulsun?Bana da öyle geliyor gollü olacak gibi umarim kururlar
Aynen kolay da bi mac degil sonucta alt da olabilir bakalimYok kanka bence alt yapcaklar o maci mk $ikesi bide bize gulsun?
Bende ona kaldım işe bak ??Aynen kolay da bi mac degil sonucta alt da olabilir bakalim
Az dikilmedik mk sikesinden bide bize gulsun hala 1.0Bu arada 1-0 olmus mac 4.dkda atmislar golü dk 36 1-0 şu an @Apranax
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!