Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Şikayet DianaBetting Dolandırıcıdır

Necatibey

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dianabetting e 200 yükeleme yapıp kasayı 23 bine çıkardım malesef ki defalarca çekim verdik malesef ödeme yapmadılar ya iptal ettiler yada iptal edip tekrat deneyin dediler sonradan muasebe güncelemesi var gibi çeşitli bahanelerler ödemeyi yapmamıştır kesinlikle bulaşmayın

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211112-172640_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20211112-172640_Samsung Internet.jpg
    344.5 KB · Görüntüleme: 30

kadircan4747

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Arkadaşlar dianabetting e 200 yükeleme yapıp kasayı 23 bine çıkardım malesef ki defalarca çekim verdik malesef ödeme yapmadılar ya iptal ettiler yada iptal edip tekrat deneyin dediler sonradan muasebe güncelemesi var gibi çeşitli bahanelerler ödemeyi yapmamıştır kesinlikle bulaşmayın
Ne yalan söliyim bende ödemezdim

Transformers

Bonkör Üye
T.C Onaylı
Geçmiş olsun dostum. Bu rakamı ödemeleri zaten imkansız gibi
O çap yok onlarda

maldives

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
adam 1250 denemiş önce ödenmemiş..

sonra kaybetmek için oynadıkça kazanmış bir de herseferinde çekim miktarını yükseltmiş sağlam bi siteye 100 kere 200 atsan 23k olmaz bende bunu anlamış değilim

OKKES

Kayıtlı Üye
BENDE ODEMEZDIM

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap