Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Esmerezel Konularına Dikkat

garetbale

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Arkadaş hayali bir dünya kurmuş scam sitelerin peşinden koşuyor sizinde vaktinizi çalıyor bu konulara itibar etmeyin madem gerçekten çekti şu ssin aynısını atsın bu çekim geçmişi demek bende no diyor o çekti ya çekim yazar demi?

@Esmerezel21 uzak durun

Screenshot_2021-12-06-03-23-21-678_com.android.chrome.jpg

garetbale

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bir diğer yalanı budur, ref o kadar vermiyor isteyen eşine dostuna akrabasına atıp deneyebilir

IMG_20211206_033222.jpg

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bu arkadaş Twitter daki esmerezel ise konusacak pek birşey yok

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@Rooster senden ricam lütfen ref konuları forumda olmasın çoğu yalan hiçbir forumda bu ref konularına izin verilmiyor hemen konu siliniyor size zahmet burda da böyle oluesa sevinirim

garetbale

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Boşver dostum şimdi o değildir boş yere yangın yapmaya gerek yok

Yalan yanlış ss atıp milleti keklemeye çalışıyor ona uyuz oldum hiç sevmem bu tipleri siteden ss atamıyor tron yatırımı ss i atıyor buraya iyi madem bende bi site bulayım 500 liralık tron yatirayim onu atayım buraya siteden çektim diye bu kendini mi çok zeki sanıyor yoksa bizi mi çok salak sanıyor anlamadım

dembele3538

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Yalan yanlış ss atıp milleti keklemeye çalışıyor ona uyuz oldum hiç sevmem bu tipleri siteden ss atamıyor tron yatırımı ss i atıyor buraya iyi madem bende bi site bulayım 500 liralık tron yatirayim onu atayım buraya siteden çektim diye bu kendini mi çok zeki sanıyor yoksa bizi mi çok salak sanıyor anlamadım
Benim anlamadığım burdan oda çekemeyecek neden ref Kasıyor onu anlamadım ? Bu hayatta insanları salak yerine koyan insanlardan nefret ettiğim kadar kimseden nefret etmiyorum

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap