Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oraya üye olmayan yoktur herhaldeÖğlen temsilci yazdı benim üyelik var üyeliği olmayan birisinin kullanıcı adını vereyim.
Çektim rainturk heralde çekmeden önce 19 kere yazıyordun??Öğlen temsilci yazdı benim üyelik var üyeliği olmayan birisinin kullanıcı adını vereyim.
Benim adımı verÖğlen temsilci yazdı benim üyelik var üyeliği olmayan birisinin kullanıcı adını vereyim.
Benim adımı ver
Islem olmuyor dembeleye BTC havale yapacağım o çekip bana gönderecekÇektim rainturk heralde çekmeden önce 19 kere yazıyordun??
Tamamdır kanksIslem olmuyor dembeleye BTC havale yapacağım o çekip bana gönderecek
alan oldu mu başkanIslem olmuyor dembeleye BTC havale yapacağım o çekip bana gönderecek
Olmadı kullanıcı adı yaz. Şimdi eklerlermi bilemem ama belki sabah eklerleralan oldu mu başkan
demirhan98 başkan..umarım olur frebeetOlmadı kullanıcı adı yaz. Şimdi eklerlermi bilemem ama belki sabah eklerler
Yazdım dönüş yaparlarsa yazarımdemirhan98 başkan..umarım olur frebeet
Yazdım dönüş yaparlarsa yazarım
Kirmani senden önce davrandı. Başka yazan temsilci olursa sanada ekletiriz. Üyelik var diyorum ona rağmen sürekli yazıyorlar beni çok seviyorlar sanırım bana 2 kere eklediler 2-3 kerede başkasına eklettimOlmazsa bende alırım meto
Bana da 2 defa eklediler .3. eklerler mı acabaKirmani senden önce davrandı. Başka yazan temsilci olursa sanada ekletiriz. Üyelik var diyorum ona rağmen sürekli yazıyorlar beni çok seviyorlar sanırım bana 2 kere eklediler 2-3 kerede başkasına eklettim
Belli olmaz belki banada eklerlerBana da 2 defa eklediler .3. eklerler mı acaba
Ekliyorlar da biz birşey görmüyoruz hep kendin tek başına yiyiyorsunBelli olmaz belki banada eklerler
tamam başkan tesekklerYazdım dönüş yaparlarsa yazarım
Az kâr yapsam direk dağıtım olurda kazanç yapamıyorum hep kayıpEkliyorlar da biz birşey görmüyoruz hep kendin tek başına yiyiyorsun
Ula ne iştir ya mk nasıl vuracaz 10 20 30 k falan spor dan yapamayız da slot ta bir cacık vermiyorAz kâr yapsam direk dağıtım olurda kazanç yapamıyorum hep kayıp
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!