Acil üyeliği olmayan yazsın bana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kardesim kotayo doldurma aksam 5 gibi muti hesap acim bana eklet yari yaruya kirisirz?Acil üyeliği olmayan yazsın bana
Benim yok abiAcil üyeliği olmayan yazsın bana
Kanka hesap lazimmiAcil üyeliği olmayan yazsın bana
Kanka hesap lazimmiAcil üyeliği olmayan yazsın bana
Benim üyelik var eklemezlermibana yazdilar uyeligi olmayan varsa extrabet yazsin
kanka benimde var 50 tl pic olmasin olmayan varsa 200 cekim var yari yari bolusecek varsa boluselim diye yazdimBenim üyelik var eklemezlermi
Ekletsene reisbana yazdilar uyeligi olmayan varsa extrabet yazsin
kanka uyelik acip bana ver dm den isminiEkletsene reis
Olum senin hakkın yokmuydu bende üye olcam banada ekletmiycekmiydin dalgamı geçiyonEkletsene reis
valla kanka ihtiyaç var o yuzden yazdim buraya muro biliyo gecen hafta yazdilar bana bu hafta 2 .3 defa yazdılarOlum senin hakkın yokmuydu bende üye olcam banada ekletmiycekmiydin dalgamı geçiyon
sana bişey demedim kanka ben, ehleeen diğer konuda saglam birisi varsa ekletelim falan yazdı bende üye olcaktım şimdi bana eklet diyor anlamadımvalla kanka ihtiyaç var o yuzden yazdim buraya muro biliyo gecen hafta yazdilar bana bu hafta 2 .3 defa yazdılar
Link at eklet bana çekim yaparsak 100-100valla kanka ihtiyaç var o yuzden yazdim buraya muro biliyo gecen hafta yazdilar bana bu hafta 2 .3 defa yazdılar
senin uyeligin yok mu ?sana bişey demedim kanka ben, ehleeen diğer konuda saglam birisi varsa ekletelim falan yazdı bende üye olcaktım şimdi bana eklet diyor anlamadım
sen uyelik ac bana ver isminiLink at eklet bana çekim yaparsak 100-100
Kanka benim papara patlak diye abimin üstüne oynuyorum , farklı telefondan kendime açıcam bu sefersenin uyeligin yok mu ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!