Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Babama açalım hemen ?Birine 50 frebet yukleyecem gelirse fifti fifti yapariz eskilerden uyeligi olmayan bir arkadaş dm den yazsin bana
Babama açalım hemen ?
ÇaresizlikAman aman.
@pala ban mı yedi onun yoktuBirine 50 frebet yukleyecem gelirse fifti fifti yapariz eskilerden uyeligi olmayan bir arkadaş dm den yazsin bana
bizde favorisene 20 kişi üye bulmak için 1 aydır bekliyoruzYokmu harbi biri yaw
ya sanki çekrbilcen 20 freebet için tribe giriyojbizde favorisene 20 kişi üye bulmak için 1 aydır bekliyoruz
Üyelik sağlayınca zaten ekliyorlar eklediler bana hatta bir süre sonra yine ekledilerBirine 50 frebet yukleyecem gelirse fifti fifti yapariz eskilerden uyeligi olmayan bir arkadaş dm den yazsin bana
Dostum benim uyelık var ama kuzenim var onunki yok müsade aldım ondan ekleyeceksen söyle üye yapalım seninle 100 er yaparızBirine 50 frebet yukleyecem gelirse fifti fifti yapariz eskilerden uyeligi olmayan bir arkadaş dm den yazsin bana
Dur yazam gec oldu cvp verirse yaparız dumenDostum benim uyelık var ama kuzenim var onunki yok müsade aldım ondan ekleyeceksen söyle üye yapalım seninle 100 er yaparız
La saat daha 7 olmamışDur yazam gec oldu cvp verirse yaparız dumen
Vermedi isde cvp yarına kaldi herhaldeLa saat daha 7 olmamış
Sıkıntı yok kankaVermedi isde cvp yarına kaldi herhalde
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!