Santos u20 maçı 6.5 üst olursa ilk beğenen 5 kişi içinden 1 kişi 27 beğen geç
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bol sansSantos u20 maçı 6.5 üst olursa ilk beğenen 5 kişi içinden 1 kişi 27 beğen geç
SaplaSantos u20 maçı 6.5 üst olursa ilk beğenen 5 kişi içinden 1 kişi 27 beğen geç
Bol sansSantos u20 maçı 6.5 üst olursa ilk beğenen 5 kişi içinden 1 kişi 27 beğen geç
Saplat gelsin ?Bol şans abi
Bolll sanlar ali abiSantos u20 maçı 6.5 üst olursa ilk beğenen 5 kişi içinden 1 kişi 27 beğen geç
Şans yok mk ??Bolll sanlar ali abi
Kaç orandan oynadın dostumGel de sövme bu şikecilere ???
Abi yanlis anlamada bole oynanmaz +7 mac yanina 3 mac koycan bascan 1 0 tl 15 tlGel de sövme bu şikecilere ???
6.50 mi ne öyle bir şeydi 6.5 üst yoktu 6 üst oynadım mecburenKaç orandan oynadın dostum
Ee gelmemesi normal dostum ne şikesi6.50 mi ne öyle bir şeydi 6.5 üst yoktu 6 üst oynadım mecburen
La bugün 5 maç yazdım 10 TL ye 530 alacaktım slovan Bratislava karılar maçı 4.5 oynamıştım ilk yarı 3 gol çıktı maç öyle bitti mk ??Abi yanlis anlamada bole oynanmaz +7 mac yanina 3 mac koycan bascan 1 0 tl 15 tl
Niye normal orana göre mi normal diyorsunEe gelmemesi normal dostum ne şikesi
Geçmiş olsun
Taraf oyna gole oynamaLa bugün 5 maç yazdım 10 TL ye 530 alacaktım slovan Bratislava karılar maçı 4.5 oynamıştım ilk yarı 3 gol çıktı maç öyle bitti mk ??
Bak 2 1 oldu şike değil mi yani bu ilk yarı 1 gol atma ikinci yarı 55 e kadar 2 gol At ?Ee gelmemesi normal dostum ne şikesi
Geçmiş olsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!