pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Twde koca istifa gündemde ne oldu millet sinirlendi? Herkes bir şey diyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Twitter'a bi göz at gündem baya kalabalık zaten
Benim gardasimi kim kizdirdi lan bir adim ileri ciksin??3 5 okudum da heralde reisi cumhur padişahımızdan önce açıklama yapmış bu aşı herkes olacak tarzı reisi cumhur padişahın konuşması gölge de kalmış onun dediklerinin tersini demiş padişah adamları padişahın getirdiği bakanın istifa etmesini istiyo diğer gündemler de tıpkı bunun gibi rezil gece gece nerden baktım bu mal ülkenin haberlerine içim sıkıldı ** 60 yıldır aynı kafa 1 gram ileri gitme yok
Özerklik istiyorum ben de ** sorunsuz sıkıntısız mal olmayan kafası çalışan adamların olduğu bi köy versinler kimse girmesin çıkmasınBenim gardasimi kim kizdirdi lan bir adim ileri ciksin??
Doguda var oyle 3 5 cakaal veriyim adreslerinide git kanka??Özerklik istiyorum ben de ** sorunsuz sıkıntısız mal olmayan kafası çalışan adamların olduğu bi köy versinler kimse girmesin çıkmasın
Doğu güney batı fark etmezDoguda var oyle 3 5 cakaal veriyim adreslerinide git kanka??
Antalya da kur ozerkligini o zaman ordakilerde senin kafadan degilmi ??Doğu güney batı fark etmez
Burayı da kirlettiler 3 büyük şehirden biri değil diye çok şey etmiyolardı kendi halimizde mutlu yaşıyorduk burası da ifşa oldu sıçalım içine dedilerAntalya da kur ozerkligini o zaman ordakilerde senin kafadan degilmi ??
Ahahahahhaja??Burayı da kirlettiler 3 büyük şehirden biri değil diye çok şey etmiyolardı kendi halimizde mutlu yaşıyorduk burası da ifşa oldu sıçalım içine dediler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!