400 TL kadar fatura var ..limiti olan var mı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bulsana bana birini
Ben kendimi arıyorum. Kimseyle görüşmüyorumBulsana bana birini
Geçtiğimiz ay da kesildi elektrik bu ay da kesilir ..geçen ay cebimizdeki parayı verdik birine acil lazım dedi ben yatiririm faturani dedi gitti gidis o gidis faturayı yatirmadik elektriği kestilerdi.bu ay da kesilir dert değil alıştık nasılsaBen kendimi arıyorum. Kimseyle görüşmüyorum
Ayıp etmiş o kişiGeçtiğimiz ay da kesildi elektrik bu ay da kesilir ..geçen ay cebimizdeki parayı verdik birine acil lazım dedi ben yatiririm faturani dedi gitti gidis o gidis faturayı yatirmadik elektriği kestilerdi.bu ay da kesilir dert değil alıştık nasılsa
Neydi bu fatura kredisi veren sitenin adı doatlar400 TL kadar fatura var ..limiti olan var mı
Oldu bil diye hatırlıyorumNeydi bu fatura kredisi veren sitenin adı doatlar
500 küsür doğalgaz faturam var. Bedavadan odermisin400 TL kadar fatura var ..limiti olan var mı
Bulabilirsen limitli biri bana haber ver ben 629 ödedim doğalgaz elektrik le telefon duruyor daha500 küsür doğalgaz faturam var. Bedavadan odermisin
Maşallah az ödemiş sinBulabilirsen limitli biri bana haber ver ben 629 ödedim doğalgaz elektrik le telefon duruyor daha
Elektrik ödesem şimdilik yeter bana 356 TLMaşallah az ödemiş sin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!