Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Faturalı Türk Telekom Hk.

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Telekom faturalı olup 40 tl atabilecek kim var ücreti karşılığında dmden mesaj atsın

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bilo sen önce sözünde dur yarına cukka atacam beni bul dedin. Seni bulana kadar canım çıktı 2 foruma etiket attım durdum :) sen atmadin. Burdakilerde şahit :)
Abi hiç tanımadığım adama attım o akşam sana niye atmayayım konuşturacaksın şimdi beni

MANDALİNA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Abi hiç tanımadığım adama attım o akşam sana niye atmayayım konuşturacaksın şimdi beni
Yav hala tanımadığım adama attım diyorsun. Yarın beni bul sana büyük cukka yazmış sın hala tanımadığım adamdan bahsediyorsun. Yanlış anlama bana 1 kuruş vermek zorunda değilsin. Cukka atacam diyende sen atmayanda sen :) ben olayda yokum bile :)

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Yav hala tanımadığım adama attım diyorsun. Yarın beni bul sana büyük cukka yazmış sın hala tanımadığım adamdan bahsediyorsun. Yanlış anlama bana 1 kuruş vermek zorunda değilsin. Cukka atacam diyende sen atmayanda sen :) ben olayda yokum bile :)
Ertesi gün girmedim işlerim vardı kaynadı gitti atarım sana son kez bu hafta cukka sonra herkeseee bye :D

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap