Telekom faturalı olup 40 tl atabilecek kim var ücreti karşılığında dmden mesaj atsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Vodafone olmuyor muTelekom faturalı olup 40 tl atabilecek kim var ücreti karşılığında dmden mesaj atsın
Sence olur muVodafone olmuyor mu
Olmaz ?Sence olur mu
Atarim ama 60 alirimTelekom faturalı olup 40 tl atabilecek kim var ücreti karşılığında dmden mesaj atsın
Yaz banaAtarim ama 60 alirim
Ordan at o zamanhesaptan atsam 40 a 40 zaten
Yaz bana no vericemOrdan at o zaman
Sana guvenem ?Yaz bana no vericem
Hahahahahaha acil telekom değilsen beni uğraştırma seni cukka listemin baş köşesine alıcamSana guvenem ?
Cukkami ula ulu orta yazmış tın geçen meto beni bul yarın sana büyük Cukka yazmışsın kaç yarın geçtiHahahahahaha acil telekom değilsen beni uğraştırma seni cukka listemin baş köşesine alıcam
Sen artık benim için bittin abi bi kaç gün bekle geri geleceğim belki akşama sadece bekleCukkami ula ulu orta yazmış tın geçen meto beni bul yarın sana büyük Cukka yazmışsın kaç yarın geçti
Bilo Ben zaten bitmiş bi adamım senin için bitsem ne olur bitmesem ne olurSen artık benim için bittin abi bi kaç gün bekle geri geleceğim belki akşama sadece bekle
Bilo sen önce sözünde dur yarına cukka atacam beni bul dedin. Seni bulana kadar canım çıktı 2 foruma etiket attım durdum sen atmadin. Burdakilerde şahitSen artık benim için bittin abi bi kaç gün bekle geri geleceğim belki akşama sadece bekle
Abi hiç tanımadığım adama attım o akşam sana niye atmayayım konuşturacaksın şimdi beniBilo sen önce sözünde dur yarına cukka atacam beni bul dedin. Seni bulana kadar canım çıktı 2 foruma etiket attım durdum sen atmadin. Burdakilerde şahit
Yav hala tanımadığım adama attım diyorsun. Yarın beni bul sana büyük cukka yazmış sın hala tanımadığım adamdan bahsediyorsun. Yanlış anlama bana 1 kuruş vermek zorunda değilsin. Cukka atacam diyende sen atmayanda sen ben olayda yokum bileAbi hiç tanımadığım adama attım o akşam sana niye atmayayım konuşturacaksın şimdi beni
Ertesi gün girmedim işlerim vardı kaynadı gitti atarım sana son kez bu hafta cukka sonra herkeseee byeYav hala tanımadığım adama attım diyorsun. Yarın beni bul sana büyük cukka yazmış sın hala tanımadığım adamdan bahsediyorsun. Yanlış anlama bana 1 kuruş vermek zorunda değilsin. Cukka atacam diyende sen atmayanda sen ben olayda yokum bile
Ertesi gün girmedim işlerim vardı kaynadı gitti atarım sana son kez bu hafta cukka sonra herkeseee bye
Yaw adamin kafa bi dunya icio icio gelio?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!