50 freespin jingle spin oyununda geçerlidir.
Kod:
GEL50
Not : Kod 23:59’a kadar geçerlidir.
Kod:
GEL50
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
YokÇevrim biliyon mu babacan
Sat tl olarak çek hesaba olmuyor mu@BMW raintürk 2 ay sonra gönderdi bitcoini ama çekilmiyor hata veriyor sürekli bunun çözümünü bilen var mı? ?
Denemedim onu binance'a atıp ordan çekcektim olmuyor bi türlüSat tl olarak çek hesaba olmuyor mu
Yarısını keser o miktarın yapma öyle ? geçen ben başka heaaba atayım dedim 750 den 350 kesti paribu btc de ??Denemedim onu binance'a atıp ordan çekcektim olmuyor bi türlü
Siteye de atamayız herhalde hata verdiği için napcaz bunu yaYarısını keser o miktarın yapma öyle ? geçen ben başka heaaba atayım dedim 750 den 350 kesti paribu btc de ??
Raintürk ü hiç bilmiyom ma bitcoin sattıktan sonra tl hesabına geçip Çekilmesi lazımSiteye de atamayız herhalde hata verdiği için napcaz bunu ya
@muhsinovi roostere yardım@BMW raintürk 2 ay sonra gönderdi bitcoini ama çekilmiyor hata veriyor sürekli bunun çözümünü bilen var mı? ?
parça parça denediniz mi ? ben 150 ve 45 olarak 2 parça halinde çekebilmiştim diğer miktarlarda çekim yaparken hep hata veriyordu@BMW raintürk 2 ay sonra gönderdi bitcoini ama çekilmiyor hata veriyor sürekli bunun çözümünü bilen var mı? ?
Dün fener baskete yenilir diyodu ? fener 90 sayı attı *** ??
15 dk da bir deneme yap@BMW raintürk 2 ay sonra gönderdi bitcoini ama çekilmiyor hata veriyor sürekli bunun çözümünü bilen var mı? ?
Spordan devam ediliyor mu50 freespin jingle spin oyununda geçerlidir.
Kod:
GEL50
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!