R
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Senin ben düşünce yapıni sikeyim cahil yobaz seniiyi yapmışlar ** herkes fıtratına uygun iş yapsın
Bu nasil dusunce boyle dostum fitratina gore nasil bi ayrimcilik bu ** nasil bi kafan var veya yaşin kac yakisiyormu sana az mantikli konuş ama doğru karakterin izin vermemis kelimeleri seçerek konuşamamışsın.iyi yapmışlar ** herkes fıtratına uygun iş yapsın
Şu katılmamış bir sığırsin senin ve senin gibi yobazlarin hepsine boydan gireyim mk yobazikadınlar yüzünden erkekler iş bulamıyo nereye gitsen kadın arıyolar cidden çok ***** bi ortam oluşmuş bu kadar kadınlara yüz verilirse boşanmaların önünede geçilmez haliyle annelermizin yediği dayağın 50 d ebirini şimdi bi kadına at 6 ay lendi evine gelemiyon hoş dayan elbet iyi bi şey değl ama siyaha beyaz diyen kadında başka çere bırakmıyo insana
Senin o karinca beynini skmiyi yapmışlar ** herkes fıtratına uygun iş yapsın
@Rooster Bu arkadaş çok saçma konuşuyor haberin olsun bunu burda silkelerler al bunu bence.kadınlar yüzünden erkekler iş bulamıyo nereye gitsen kadın arıyolar cidden çok ***** bi ortam oluşmuş bu kadar kadınlara yüz verilirse boşanmaların önünede geçilmez haliyle annelermizin yediği dayağın 50 d ebirini şimdi bi kadına at 6 ay lendi evine gelemiyon hoş dayan elbet iyi bi şey değl ama siyaha beyaz diyen kadında başka çere bırakmıyo insana
yobaz değilim dostum aksine ilericiyim ama ilerici olmak demek mantıksız olmak demek değldirSenin ben düşünce yapıni sikeyim cahil yobaz seni
Git lan çakal senin gibiler dayagi hakediyo düşüncesiz nankör insankadınlar yüzünden erkekler iş bulamıyo nereye gitsen kadın arıyolar cidden çok ***** bi ortam oluşmuş bu kadar kadınlara yüz verilirse boşanmaların önünede geçilmez haliyle annelermizin yediği dayağın 50 d ebirini şimdi bi kadına at 6 ay lendi evine gelemiyon hoş dayan elbet iyi bi şey değl ama siyaha beyaz diyen kadında başka çere bırakmıyo insana
la *** kafalılar ne işi var futbol mÇINDA HAKEMLİK YAPIYO OTURSUN EVİNDE ÇEYİZ HAZIRLASIN :d:dSenin o karinca beynini skm
işte hepiniz şerbeti yemişsiniz@Rooster Bu arkadaş çok saçma konuşuyor haberin olsun bunu burda silkelerler al bunu bence.
Cocugum dogru konus benimle sen nerden ciktiysan lutfen oraya tekrar gir. Hadi iyi geceler 18 yasindaki cocuga ben laf anlatamam.işte hepiniz şerbeti yemişsiniz
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!