Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Haberler Galatasaray'da Marcao Affedildi

• Konuyu başlatan Rooster
  • Başlangıç tarihi

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
yazik o hareker gs durusuna golge dusurdu affedilmesi degisik olmus.

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Affetmeyip napcaklar sanki knk turşusunumu kuracaklar
kanka o gunun sabahinda gondericen fes edicen ki o hareket zaten fesih sebebi olabilir tazminatsiz satarlardi artik futbolcular kulup sahibi gibi olmuslar her boku yiyip devam ediyorlar egolu fatih terimden eser kalmamis herif asar keserdi sutoglana donmus

muhsinovi

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
kanka o gunun sabahinda gondericen fes edicen ki o hareket zaten fesih sebebi olabilir tazminatsiz satarlardi artik futbolcular kulup sahibi gibi olmuslar her boku yiyip devam ediyorlar egolu fatih terimden eser kalmamis herif asar keserdi sutoglana donmus
Bak onu unutmuştum doğru söylüyon bedelsiz fesh edilebilir sonuçta yüz kızartıcı hareket

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bak onu unutmuştum doğru söylüyon bedelsiz fesh edilebilir sonuçta yüz kızartıcı hareket
besiktasliyim ama tarafli bakmiyorum
bosver de 33 yaşında olmak nası bi duygu
kanka sabah isten geldim yeni uyandim biraderler falan anne baba kutladi sarildik oturuyoruz evde insan düşünüyor geriye donup bakiyor 33 sene naptin diye her sene mutlaka bi onceki yaptiklarini beğenmiyosun bugünün bana kattigi tek sey zaman gelip geciyor ne uzulmeye ne uzmeye kalp kirmaya ne yipranmaya gerek var hayati anlik yasayacan tabiki de sorumluluklarını unutmadan.

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Fatih Terim eyyamci hakem Cüneyt Çakır eyyamci TFF eyyamci TÜRK FUTBOLUNUN IRZINA GEÇTİLER MKE

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
haci kim olursa olsun hangi takim olursa olsun kes biletini gonder kimse vazgeçilmez degildir gs defansi marcaoyla kurtulacaksa yaziklar olsun
Oyle kolay degil kes bileti gonder falan hocam :) Marcao dedigin adamin potansiyelini herkes biliyor o yuzden ozellikle Galatasaray harici herkes Marcao'ya bok atiyor amaçları belli.. Gecsinler bu işleri. Bu olay diger takımlarda olsa gundemde kalmazdi bile

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Oyle kolay degil kes bileti gonder falan hocam :) Marcao dedigin adamin potansiyelini herkes biliyor o yuzden ozellikle Galatasaray harici herkes Marcao'ya bok atiyor amaçları belli.. Gecsinler bu işleri. Bu olay diger takımlarda olsa gundemde kalmazdi bile
haci bilirmisin bilmem pascal nouma besiktas icin onemli forvetti catir catir gol atiyordu bi gol sevinci yapti noldu sonra o formayi bir daha giydirmediler ben futbol sever olarak soyledim besiktasliyim ama marcoa olsa da yendik gs yi olmasada gecen sene neyse saygilar

CaptainJackSparrow

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Buyutecek bir sey yok adam af diledi affedildi. Barıştılar bitti. Cezasini aldi çekti. Konu kapanmistir :)

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap