R
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ya hic inandirici gelmiyor Galatasray'li adam gsliyim yazmaz be abi tuhafsiniz. Ben fanatik cimbomluyum. Marcao gibi bir futbolcunun takimdan ayrilmasini en cok fb ve bjkli kuşlar istedi ama hevesleri kursaklarinda kaldi Terim konusunda dusuncene saygim var.. Ama gercekten Galatasaray'li isen dost bu baris ortamina sevinmen gerekir ki Marcao gibi bir savunma kolay bulamazsinterim sacmaladi iyice bence de fanatik gsliyim arkadaslar istifa etsin bence yeter ii hatirlayalim su adamı bunadi senolda ayni
Aha bı eyyamci dahaYa hic inandirici gelmiyor Galatasray'li adam gsliyim yazmaz be abi tuhafsiniz. Ben fanatik cimbomluyum. Marcao gibi bir futbolcunun takimdan ayrilmasini en cok fb ve bjkli kuşlar istedi ama hevesleri kursaklarinda kaldi Terim konusunda dusuncene saygim var.. Ama gercekten Galatasaray'li isen dost bu baris ortamina sevinmen gerekir ki Marcao gibi bir savunma kolay bulamazsin
Allahini seveyim senin?? su an patlama potansiyeli en cok olan topcuyu birakacakmiudik verdik cezasini oldu bitti biz uzatmiyoruz bunlar uzatiyor ** ?Ya hic inandirici gelmiyor Galatasray'li adam gsliyim yazmaz be abi tuhafsiniz. Ben fanatik cimbomluyum. Marcao gibi bir futbolcunun takimdan ayrilmasini en cok fb ve bjkli kuşlar istedi ama hevesleri kursaklarinda kaldi Terim konusunda dusuncene saygim var.. Ama gercekten Galatasaray'li isen dost bu baris ortamina sevinmen gerekir ki Marcao gibi bir savunma kolay bulamazsin
messi roll yapAllahini seveyim senin?? su an patlama potansiyeli en cok olan topcuyu birakacakmiudik verdik cezasini oldu bitti biz uzatmiyoruz bunlar uzatiyor ** ?
Aylar oncesinde kaldim ben dayi ne cekim yapabiliyorum nede roll iyice batıyoruz Allah yardimcimiz olsun vallamessi roll yap
Aynen öyle broAllahini seveyim senin?? su an patlama potansiyeli en cok olan topcuyu birakacakmiudik verdik cezasini oldu bitti biz uzatmiyoruz bunlar uzatiyor ** ?
bendeki geçenki şansta gitti. o paranın 100 üyle bugün deneme bonustan 260 çektim hepsi gittiAylar oncesinde kaldim ben dayi ne cekim yapabiliyorum nede roll iyice batıyoruz Allah yardimcimiz olsun valla
Geliyro gidiyir dayi ne zaman hep yanimizda oluyorki sans ben gormedim hep cekeni illaki süründürecek bizibendeki geçenki şansta gitti. o paranın 100 üyle bugün deneme bonustan 260 çektim hepsi gitti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!